Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničanac Dado izvrijeđao policajca: Ti si Srbin koji vozi automatik jer si retardiran!

Nevjerojatno je što je sve uspio u samo nekoliko trenutaka izvesti u prometu izvjesni Dado iz Koprivnice, koji je i osuđen na novčanu kaznu od 6675 kuna te je ostao bez vozačke na dva mjeseca. Sutkinja je bila itekako blagonaklona prema njemu.

Članak je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Dogodilo se to krajem srpnja lani, u Magdalenskoj ulici u Koprivnici, negdje oko 22.15 sati. Dvojica policajaca uočila su njegovo dostavno vozilo u daljini i odlučili ga zaustaviti radi kontrole. Dado je imao drugu ideju, pa je, vidjevši palicu „Stop“, odlučio dati gas i obići ih. No, policajci su sjeli u auto i krenuli u potjeru. Vozili su se tako jedno vrijeme usporedno, dok je policajac suvozač nastavio mahati palicom „Stop“. No, Dado se nije dao. Policajci su stisnuli gas, pretekli ga i zaustavili auto na sredini trake, pa je to isto morao učiniti i Dado.

I potom je krenuo šou. Naš koprivnički „mad max“ nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Također, kod sebe nije imao vozačku, a ni prometnu dozvolu.

– Na naš zahtjev odbio se podvrgnuti ispitivanju prisutnosti alkohola u organizmu  – potvrdili su policajci te naveli kako su ga potom „posjeli“ u službeni auto.

Za vrijeme vožnje u službenom automobilu, od mjesta prekršaja do službenih prostorija Policijske uprave Koprivničko-križevačke, nije se „gasio“.

– Ti si Srbin, voziš automatika jer nisi znao položiti autoškolu normalno, zato jer si retardiran! – vrijeđao je Dado jednog od policajaca. S obzirom na to da je bio zadržan u postaji, to mu se uzima u obzir kao odrađenih 600 kuna kazne, a plati li sve u roku, mora platiti „samo“ dvije trećine.

Tako bi ga ova „žuta minuta“ mogla na kraju koštati svega 4000 kuna. Sutkinja je bila prilično blaga. Naravno, Dado se mogao i žaliti, no pretpostavljamo da to nije učinio. Dado je imao i olakotnu okolnost s obzirom na to da dosad nije bio prekršajno kažnjavan.

FOTO: Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI