Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
cilj je plasman od pete do sedme pozicije

Markulin potvrdio naše napise: Radi se na novom travnjaku i stadionu, to su kapitalni projekti

Čelnici Slaven Belupa našli su se u srijedu na sjednici izvanredne Skupštine, gdje je 19, od ukupno 35 članova tog tijela, raspravljalo o onome o čemu je Podravski prethodnih dana već pisao.

Naime, predsjednik kluba Robert Markulin, pred okupljenima je potvrdio kako će Slaven u sljedećoj sezoni vrlo vjerojatno igrati na novom travnjaku, a zamjenu trenutnog klub će napraviti u suradnji s Gradom Koprivnicom, koji je vlasnik stadiona. Podsjetimo, pisali smo da bi hibridni travnjak trebala zamijeniti prirodna kvalitetna trava, koja je jeftinija i lakša za održavanje. Trenutni hibrid prilično je uništen, što se vidjelo i protiv Dinama.

Također, Markulin se dotaknuo i novog stadion, čije je fotografije prvi objavio upravo naš tjednik, odnosno portal, a onda i cijela Hrvatska.

– Nastavit ćemo i sa svim potrebnim aktivnostima u projektu nadogradnje našeg stadiona. Kao što ste mogli vidjeti u medijima, napravili smo nacrt i troškovnik za novi stadion koji bi trebao biti stvarno prelijep i zadovoljiti kriterije četvrte kategorije. U suradnji s Gradom spremni smo sufinancirati dio investicije, a pomoću Države, HNS-a i UEFA-e bismo pokušali doći do preostalih sredstava. Kada bismo to uspjeli, spremni smo u nekoliko mjeseci ishoditi sve potrebne dozvole i krenuti s izgradnjom. Ovaj projekt smatramo kapitalnim i nečime što bi i klubu i Koprivnici dalo dodatnu dimenziju – izjavio je.

Jasno, pričalo se i o rezultatima, a cilj je plasman između pete i sedme pozicije, što je, možemo reći, realno. Pitanje je samo kako će se na taj cilj odraziti neminovni odlazak Hoxhe, no u klubu su već u potrazi za njegovom zamjenom. Također, viša pozicija donosi i više novaca od tv prava, pa je i to nešto na što u klubu moraju misliti.

– Želimo i radimo sve kako bismo klub digli na još jednu višu razinu, kako rezultatski, organizacijski i financijski, tako i infrastrukturno. Plasman između petog i sedmog mjesta je objektivan, jer velika četvorka ima višestruko veće budžete, što naravno ne znači da ćemo napasti i više pozicije ako nam se za to pruži prilika – istaknuo je prvi čovjek kluba.

Što se tiče financija, planirani prihodi u 2024. iznose oko četiri milijuna eura, od čega najveći udio imaju prihodi od sponzorstva i prodaje igrača. Rashodi su procijenjeni na stotinjak tisuća eura manje od prihoda, a tu, pak, najveći dio otpada na prvu momčad i Školu nogometa.

FOTO Arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTRIGANTNA PRIČA

Krađa novca i dokumenata iz nogometnog kluba je čista slučajnost ili pak pomno planirana pljačka

Obavijest za potrošače

U hrvatskom začinu otkriveni komadići plastike. Povlači se s tržišta

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati