Memorijal Stjepan Paša: Natjecalo se 350 mladih vatrogasaca

Vatrogasno natjecanje, 17. po redu Memorijal Stjepan Paša u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica, održan je prošlu nedjelju na nogometnom igralištu NK-a Miklinovec u Koprivnici. Odazvala su se 34 vatrogasna odjeljenja iz različitih dijelova Hrvatske.  U kategoriji djeca 6-12 godina muški, prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Koprivnica, drugo je odjeljenje DVD-a Draganovec, a treće mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Batinske.

U kategoriji djeca 6-12 godina žene, prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Starigrad 1, drugo DVD Feričanci, a treće DVD Starigrad 2. Odjeljenje DVD-a Starigrad 1 osvojilo je i prijelazni pehar memorijala za ovaj uzrast. U kategoriji mladež 12-16 muški, prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Koprivnica 1, drugo DVD Krištanovec, a treće DVD Remetinec. U kategoriji mladež 12-16 žene, prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Bedekovčina, drugo DVD Koprivnica, a treće DVD Krištanovec. Odjeljenje DVD-a Bedekovčina osvojilo je i prijelazni pehar memorijala za ovaj uzrast. (mi)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI