Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ususret 65. rođendanu komunalca

Minglanje u Smuteku

Komunalac Koprivnica ususret svom 65. rođendanu poziva sve hranoljupce svih godina i afiniteta na Minglanje u Smuteku na Koprivničkom placu, u subotu 22. travnja od 9 do 11 sati.

Posjetitelje očekuju domaći zalogajčići puni vitamina i hranjivih sastojaka. Kulinarski tim Smuteka pripremit će raznovrsne domaće specijalitete kao što je sendvič s humusom, smoothie od koprive te neizostavna zlevanka s koprivom i kolač od mrkve.

Zanimljivu i ukusnu gurmansku ponudu pripremit će i Sana delikatese. Moći ćete kušati najfiniji Sana hummus spravljen prema izvornoj recepturi, guacamole namaz, svježe Power biljne sireve i ketchup od cikle. Okuse omiljenih domaćih Kapronca sokova moći ćete kušatI u društvu Cool slamki koje, osim što su u potpunosti biorazgradive, mogu se čak i pojesti. Posjetitelje očekuju i savjeti nutricionističkog savjetovališta NUTREA, gdje ćete moći besplatno analizirati svoju prehranu i prijaviti se na besplatnu edukaciju o prehrani putem e-maila.

Vjerujemo da u današnje vrijeme, kada svi živimo brzo, još uvijek možemo uživati u kvalitetnoj hrani koja će donijeti dobar osjećaj i zdravlje, a uz to još i uštedjeti vrijeme koje provodimo u kuhinji. Posjetite ove subote Smutek – domaći kutek na Koprivničkom placu, degustirajte i uživajte zdravo uz fine i domaće zalogajčiće Smuteka i Sana delikatese te naučite kako kreirati pravilne obroke koji zadovoljavaju sve naše potrebe.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Nedaleko od njegove rodne kuće

FOTO Trafostanica na Peskima dobila mural generala Markača

FESTIVAL TRADICIJSKIH KOLAČA

FOTO Završena još jedna uspješna Virovska prkačijada

VIROVSKA PRKAČIJADA

FOTO Folkloraši i Dangube rasplesali Virovce i njihove goste

FESTIVAL TRADICIJSKIH KOLAČA

FOTO/VIDEO Svečano otvorena Virovska prkačijada

VIROVSKA PRKAČIJADA

FOTO/VIDEO Uživali u degustaciji slastica, talijanske tjestenine i koktela

PODRAVINA U STIHOVIMA

FOTO Školarci napisali, recitirali i pjevali pjesme o svom zavičaju

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati