Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
obavezna izobrazba

Ministarstvo ima vrlo važnu obavijest za poljoprivrednike

Ministarstvo poljoprivrede na svojim je službenim stranicama u četvrtak objavilo vrlo važan podsjetnik za brojne poljoprivrednike.

Naime, u skladu da Strateškim planom ZPP Republike Hrvatske za razdoblje 2023. – 2027. za pojedine intervencije korisnik je u godini podnošenja Jedinstvenog zahtjeva obavezan završiti jedan od oblika izobrazbe, a to je koristiti individualno savjetovanje, sudjelovati u demonstracijskoj aktivnosti ili završiti tečaj izobrazbe.

U skladu sa Pravilnikom o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2023. godinu, završena izobrazba korisnika je preduvjet za isplatu potpore.

Izobrazbu prema Pravilnikom propisanoj tematici, ovisno o uvjetima intervencija Strateškog plana, može završiti nositelj ili član obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, odnosno odgovorna osoba ili osoba ovlaštena od strane odgovorne osobe u slučaju ostalih organizacijskih oblika poljoprivrednog gospodarstva.

Izobrazbu možete pohađati uživo ili putem webinara kod privatnih ili javnih savjetnika, a raspored edukacija privatnih i javnih savjetnika možete naći na poveznici.

FOTO Arhiva/ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

POPULARNA BOŽIČNA ZVIJEZDA

Raste pola godine, a za Božić uvijek procvjeta

OD KOGA/ČEGA BJEŽI!?

Ludbreškom Podravinom sinoć lutao pajcek

KOGA VODITE?

Wellness programi u Spa centru Cerine – maksimalan užitak i mir kakav zaslužujete

BELUPO sudjelovaO u dobrovoljnoj akciji Čep za lijek.

Farmaceutskom divu zahvalnica za prikupljenih pola tone plastičnih čepova

VIDEO

Ova je čarobna snimka nastala jutros u snijegom prekrivenoj Podravini

Opasan po zdravlje pojedinaca

Lidl ima važnu obavijest za kupce jednog popularnog božićnog proizvoda

Upišite pojam koji želite pretraživati