Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
NABAVITE JU I RIJEŠITE IH SE ZAUVIJEK

Miris ove biljke pauk ne može podnijeti

Ako se bojite paukova i njihova vam pojava stvara nelagodu, postoji nekoliko prirodnih metoda koje će vam pomoći da ih se zauvijek riješite.

Možete se poslužiti uljem od peperminta koje će izbjegavati pod svaku cijenu. Uzmite bocu sa sprejem i u nju stavite par kapi ovog ulja. Pošpricajte ga po svim mjestima na kojima se pauci već nalaze, ali i po onima gdje bi mogli ući u vaš dom. Miris citrusnih biljaka pauci jednostavno ne mogu podnijeti pa će vam limun, naranča, limeta ili grejp sigurno pomoći.

Mnogi ljudi tvrde da pauci ne podnose miris kestena i neće ući u kuću, oko koje su “postavljeni”. Ako živite u stanu, rasporedite ih po prostorijama.

Pauci vole tamna i zapuštena mjesta, a privlače ih i ostaci hrane. Češćim usisavanjem i brisanjem prašine, osim što ćete ukloniti ono što privlači insekte koje pauci obožavaju, uništit ćete im ispletene mreže i jajašca pa će ih biti manje.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PROŠTENJE

FOTO Prugovčani slave blagdan svete Margarete

U ORGANIZACIJI ŽUPA KALINOVAC I BUDROVAC

FOTO Mladi se družili uz kateheze, ples i igre

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati