Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
nepravomoćno JE osuđen NA ČETIRI GODINE ZATVORA

Mladić vlastitu majku (44) kuhinjskim nožem ubo u trbuh

Visoki kazneni sud Republike Hrvatske i dalje odlučuje o kazni 25-godišnjaku iz okolice Križevaca koji je nožem umalo ubio vlastitu majku.

Ovaj gnjusni zločin dogodio se još 21. studenog 2021. godine u posljepodnevnim satima u blagovaoni obiteljske kuće u Donjem Cubincu. Za pokušaj ubojstva mladić je na Županijskom sudu u Bjelovaru nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora, a Visoki kazneni sud tu kaznu može potvrditi, preinačiti je odnosno povećati ili smanjiti, ali i vratiti na ponovno suđenje prvostupanjskom sudu.

Sin je malko umalo ubio tijekom verbalne prepirke kada je uzeo kuhinjski nož dužine 35 centimetara, a oštrice 20 centimetara. U namjeri da je usmrti, snažno je zabio nož u njen trbuh, uslijed čega je 44-godišnjakinja zadobila rane trbušne stijenke u gornjem lijevom dijelu s ozljedom kože, potkožja i mišića. Smrtni ishod, stoji u prvostupanjskoj presudi, izostao je samo slučajem, a kako je svojim činom poduzeo radnju koja prostorno i vremenski neposredno prethodi ostvarenju kaznenog djela ubojstva, 25-godišnjak je nepravomoćno proglašen krivim za ubojstvo u pokušaju.

Mladiću iz okolice Križevaca u izrečenu kaznu zatvora uračunato je vrijeme provedeno u istražnom zatvoru od trenutka uhićenja 21. studenog pa do 29. prosinca 2021. godine. Također, od njega se trajno oduzima kuhinjski nož kojim je umalo usmrtio majku i nakon pravomoćnosti presude taj će se nož uništiti.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Još jedna prometna nesreća

UPRAVO: Dvije osobe ozlijeđene u slijetanju automobila s Podravske magistrale

polarni uvjeti na stadionu

FOTO Dinamo na japanski pogon uzeo sve u Koprivnici, Slaven opet nemoćan

Podravski na mjestu događaja

VIDEO: U naletu na jelena slupana čak tri vozila!

posljednja domaća utakmica

FOTO Legendi Franji Kolaru uručena zahvalnica, evo tko je došao na dvoboj Slavena i Dinama

NAKON KOPRIVNICE OVAJ HARD DISKONTER DOLAZI U JOŠ JEDAN GRAD

Poznati trgovački lanac otvara i drugi prodajni centar u Podravini!

Još jedna prijevara!

Hrvatska pošta ima vrlo važnu obavijest za sve građane!

Upišite pojam koji želite pretraživati