Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Nastavlja se investiranje u društvene domove

Na društveni dom postavlja se fasada, u planu unutarnje uređenje

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Kako na području Grada Križevaca postoji čak 60 prigradskih naselja tako i uređenje i obnova svih tih brojnih mjesnih, društvenih i vatrogasnih domova traje zasigurno nešto duže nego u gradovima s manjim brojem naselja. Jedan od domova na kojem bi se ubrzo trebali nastaviti radovi je i društveni dom u Vojakovcu. Grad je tako ovih dana pokrenuo postupak jednostavne nabave radova rekonstrukciju postojeće zgrade javne i društvene namjene odnosno upravo društvenog doma u Vojakovcu.

-Dom je zapušten već sigurno 15, možda i 20 godina. Posljednjih godina već se nešto uređivalo i ulagalo, a već jako dugo nije u funkciji. Nekoć je ondje bila trgovina i sala u kojoj su bile zabave, no bilo je to možda prije nekih 30, 35 godina. Sjećam se tih vremena po dobrome – ispričao nam je mještanin Vojakovca čija je kuća smještena uz društveni dom na kojem će se u ovoj fazi radova napraviti vanjska toplinska ovojnica zgrade odnosno fasada.

– U društvenom domu u Vojakovcu napravit će se vanjska toplinska ovojnica zgrade. Ova faza financirana je sa 30.530 eura od strane Agencije za plaćanja unutar podmjere 19.2. Provedba operacija unutar CLLD strategije dok je ukupan iznos projekta 37.900 eura. Do sada je investirano 15.269,41 eura u nabavu stolarije, materijala za krovište i ostalog građevinskog materijala. U sljedećim fazama planira se unutarnje uređenje prostora, čiji troškovnik je trenutno u izradi pa je nemoguće govoriti o cijenama – ističu iz Grada Križevaca.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

OD RAZGOVORA S OGORČENIM RODITELJIMA PROTEKLOG TJEDNA, STVARI SU SE NAPOKON POMAKNULE S MRTVE TOČKE...

VIDEO Leonidu (3) nije odobren upis u dječji vrtić samo zato jer ne vidi na jedno oko

Ljeti je u sobi 35, zimi 15 stupnjeva, tvrdio da hranu mora gutati na silu

Ubojica iz Križevaca žalio se na loše uvjete u Lepoglavi. Sad mora platiti 2.000 eura sudskih troškova

KATICA I ANDRIJA PROSLAVILI DIJAMANTNI PIR

VIDEO “Naše prijateljstvo od ranog djetinjstva u mladosti je preraslo u ljubav”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati