Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
MISLI NA ZDRAVLJE

Ovo je najmoćniji prirodni antibiotik na svijetu: Djeluje protuupalno, antikancerogeno i potiče cirkulaciju krvi

Propolis je smolasta smjesa koja se koristi kao sredstvo za brtvljenje neželjenih otvora na košnici i najviše je istraživan pčelinji proizvod. Brojne studije pokazale su da djeluje protiv bakterija, gljivica, viruca i upala te da ima antiseptički, antioksidacijski i antitumorski učinak, piše Dušan Savković.

Evo kako najlakše i najbrže prepoznati krivotvoreni med: Dovoljna je samo žličica ili salveta

Potiče regeneraciju tkiva i jača imunološki sustav. Jedan je od najmoćnijih prirodnih antibiotika na svijetu, djeluje protuupalno i potiče cirkulaciju krvi. Djeluje i na lakše opekotine, površinske ranice, ogrebotine i herpes. Uspješno suzbija viruse gripe i herpesa, a preventivno djeluje kod upale grla i paradentoze. Izuzetne rezutate postiže u liječenju infekcija, opeklina, otvorenih rana te čireva probavnog sustava. Nadalje, otklanja otekline kod zubobolje, a redovnom upotrebnom jača obrambenu sposobnost imunološkog sustava.

Vrlo specifičan proizvod pčela je i pčelinji vosak koji izlučuju pčele medarice te od njega prave saće. Nije ga moguće umjetno proizvesti i najviše se koristi u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji.

Vlado je od pčelinjeg voska napravio repliku zvonika

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

POMOGLI PROVEDBU TERAPIJSKOG JAHANJA

Ćiro betoni donirali pijesak Udruzi Osmijeh

BUDITE OPREZNI

Preporuka posjetiteljima Gradskog groblja uslijed ekstremnih vrućina

razlozi povezani s proizvodnjom

Velika farmaceutska tvrtka prijavila nestašicu poznatog lijeka za visoki krvni tlak


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati