Natjecalo se 100 operativnih vatrogasaca

Vatrogasna zajednica i Dobrovoljno vatrogasno društvo Podravske Sesvete organizirali su natjecanje operativnih vatrogasaca na kojem je nastupilo 13 ekipa iz pet županija, a ukupno je sudjelovalo 100 vatrogasaca. Nastupile su dvije ekipe iz Bjelovara te Rakovec, Mala Črešnjevica, Klanjec, Tuhelj, Lučenica, Rajić, Domaji, Otočka, Varaždin Breg, Čret i Pitomača. Prvo mjesto osvojila je ekipa Čret, drugo Varaždin Breg te treće Rakovec.

– Za samu organizaciju natjecanja, opremu i prehranu brinulo se 40 naših članova, a vatrogasci su se natjecali u vježbama s usisnom pumpom, hidrantom i autocisternom, izvođenju vatrogasnih zadaća, vježbi iznenađenja, pospremanju opreme, pronalaženju unesrećene osobe i zečjem nasipu – kaže Petar Cugovčan, predsjednik Vatrogasne zajednice općine Podravske Sesvete.

FOTO Stjepan Jagić

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI