Osmislili aplikaciju za umirovljenike

Drugu godinu za redom učenici OŠ Vladimir Nazor Križevci sudjelovali su u natjecanju Digitalni učenički inkubator, održanom u zagrebačkom Hotelu Internacional, gdje su osvojili peto mjesto, od sveukupno 280 projekata pristiglih iz cijele Hrvatske.

Prošle godine školska ekipa zauzela je visoko drugo mjesto. Članovi ekipe Andrija Miklečić, Martiana Leskovar, Klara Kolarić, Franka Gegač i Filip Šaban pod vodstvom učitelja informatike Saše Petrinića predstavili su aplikaciju za osobe starije životne dobi „e-umirovljenik“. Inkubator je nastao kao inicijativa Instituta za inovacije, Školske knjige i Znanstvenog centra izvrsnosti za školsku efikasnost i menadžment kojom se učenike osnovnih i srednjih škola potiče na kreativno promišljanje i angažira oko osmišljavanja ideja i razvoja inovativnih projekata.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI