Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
SLATKE BRIGE DJEČJEG VRTIĆA KOŠUTICA

Otvorit će i četvrtu odgojnu skupinu

Dječji vrtić Košutica Ferdinandovac proveo je nedavno natječaj za upis djece u novu pedagošku godinu, a interes roditelja bio je iznad očekivanja. Naime, kako kažu u vrtiću, temeljem pristiglih prijava ukazala se potreba za otvaranjem dodatne, četvrte odgojne skupine jer sadašnji kapacitet vrtića nije dovoljan da bi se sva prijavljena djeca i upisala.

Zbog toga su pokrenute aktivnosti prenamjene prostora i ishođenja uporabne dozvole na osnovu koje bi se zatražilo odobrenje za otvaranje nove odgojne skupine. – Za tu namjenu iskoristit će se postojeći uređeni prostor u sklopu vrtića koji se trenutno koristi za potrebe male škole, održavanje kraćih programa, roditeljskih sastanaka i slično. Time bi se kapacitet vrtića povećao sa sadašnjih 48 na 64 mjesta i omogućilo da sva prijavljena djeca budu i upisana u vrtić te da ne postoje liste čekanja – kazali su u Općini Ferdinandovac te dodali kako sve potrebne aktivnosti namjeravaju dovršiti najkasnije do početka nove pedagoške godine, odnosno do 1. rujna kako bi i nova skupina započela s redovnim radom.

FOTO: arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Songkillersi rasplesali ljubitelje dobre glazbe

VIDEO Koprivničanci se njišu u ritmu funka

VRHUNSKA ZABAVA

FOTO/VIDEO Legendarni Vatrogasci „vužgali” atmosferu u Svetoj Ani

NOVIGRADSKA GULAŠIJADA

FOTO U kuhanju gulaša natjecalo se čak 20 ekipa


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati