Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
SREĆA IM NAKLONJENA

Ova četiri horoskopska znaka čeka veliki uspjeh i novac

Ovog proljeća će zvijezde biti posebno naklonjene nekim horoskopskim znakovima. Čeka ih sreća, napredak, nove aktivnosti i uživanje u svakom novom danu.

OVAN

Ova cijela godina je sretna za Ovnove, a oni će to posebno osjetiti na financijskom polju. Ovnovi su hrabri i samouvjereni, a ovog proljeća će te njihove osobine biti posebno izražene. Smiješe im se izuzetni projekti, napredak u karijeri, a neki će čak postati poznati. Ovo nije vrijeme kada trebate sumnjati u sebe. Osluškujte intuiciju i ne dozvoljavajte da vas pokolebaju tuđa mišljenja.

BIK

Nadolazeći period za Bikove može biti i stresan i naporan, ali će iz istog isplivati snažniji. Ako ste pripadnik ovog horoskopskog znaka dozvolite sebi da se odmorite i prepustite sitnim radostima. Promjena perspektive će donijeti nove prilike, ali i nove spoznaje. Vrijeme je za nove aktivnosti, novi tečaj ili biznis. Energija će vam se promijeniti pa ćete na sve gledati pozitivnije, a to će definitivno donijeti i rezultate.

ŠKORPION

Ovo je odličan period za napredovanje i realizaciju novih projekata. Škorpionima će se nadolazeći period isplatiti, a dobit će i podršku od bližnjih. Predstavnici ovog znaka će uživati u svakom novom danu. Ne ustručavajte se promijeniti radno mjesto ako vam ga netko ponudi. Ovo je idealna prilika za promjene i učenje novih stvari.

VODENJAK

Vodenjaku će se konačno isplatiti rad i trud, a dobit će i veliku podršku od prijatelja i podršku u radnom okruženju. Vodenjaci u ovom period imaju izražen fokus i uspjeh im je prioritet.

FOTO: ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

POPULARNA BOŽIČNA ZVIJEZDA

Raste pola godine, a za Božić uvijek procvjeta

OD KOGA/ČEGA BJEŽI!?

Ludbreškom Podravinom sinoć lutao pajcek

KOGA VODITE?

Wellness programi u Spa centru Cerine – maksimalan užitak i mir kakav zaslužujete

BELUPO sudjelovaO u dobrovoljnoj akciji Čep za lijek.

Farmaceutskom divu zahvalnica za prikupljenih pola tone plastičnih čepova

VIDEO

Ova je čarobna snimka nastala jutros u snijegom prekrivenoj Podravini

Opasan po zdravlje pojedinaca

Lidl ima važnu obavijest za kupce jednog popularnog božićnog proizvoda

Upišite pojam koji želite pretraživati