Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ove zime ljubav će najviše ugrijati ova tri znaka!

Zima može donijeti divne, tople i emotivne ljubavne susrete. Početkom zime željet ćemo bajku, vjerovat ćemo u romantična čuda, praznični duh nas vodi ka ljubavi. Želimo voljeti i biti voljeni, a hladni zimski mjeseci bit će zaista magični i posebno uspješni za romantične veze, i to za ova tri znaka:

Rak

Rakovi su dugo osjećali unutarnju prazninu i usamljenost. Iako ste po prirodi optimistični, već ste počeli sumnjati hoće li se sjajna ljubav pojaviti. Ipak, početak zime donosi vam sudbonosna poznanstva i romantične prilike. Emotivni rakovi će možda imati pogrešno mišljenje da nisu spremni za novu vezu, pa je važno da poslušate svoje srce. Mogu se pojaviti ljudi koji vam se žele približiti. Neki rakovi će shvatiti da je njihova srodna duša možda već duže u blizini. Moguće je da ćete u nekim poznatim očima osjetiti ljubav. Veze koje su nastale ove zime obećavaju da će postati sretne i obećavajuće. Dopustite sebi da se zaljubite, prepustite se maksimalno tom divnom valu osjećaja.

Vaga

Vage zimi očekuju grandiozne promjene. Došlo je vrijeme za emocionalno zbližavanje i radosna poznanstva. Vage su ispunjene pozitivnom energijom kada dobivaju komplimente i znakove pažnje, a tijekom zime će to definitivno osjetiti. Neki događaji će vas prisiliti da ozbiljno preispitate svoje stavove i uvjerenja o ljudima i situacijama koje su vam važne. Puno energije ulažete u odnose i veze, kako na prijateljskoj i obiteljskoj razini, tako i u ljubavi. Zima prekida dosadnu monotoniju i donosi vam radosne promjene i lijepe vijesti. Na horizontu vaše sudbine pojavit će se osoba koja vam može radikalno promijeniti život. Nova ljubav će vas inspirirati i ispuniti sretnim emocijama. Ako ste već u vezi, onda će u bliskoj budućnosti one prijeći na ozbiljniju razinu. Obiteljska vaga može saznati vijesti o dopuni obitelji. Zimski mjeseci donijet će vam vrtoglave promjene u životu. Proći će dosadna monotonija koja je u vas usadila melankoliju i malodušnost. Budite spremni na promjene i ne dozvolite da vas sumnja kontrolira.

Vodenjak

Vodenjaci koji su dugo sami mogu očekivati sudbonosan sastanak. Susret koji se može dogoditi neočekivano i brzo može prerasti u nešto predivno. Nemojte se držati prošlosti, tada možete propustiti priliku da izgradite sretnu vezu. Očekuje vas obilje ugodnih emocija, romantičnih sastanaka, novih iskustava. Ne pokušavajte udovoljiti drugima, s partnerom gradite odnos kako ste zajednički isplanirali. Ne plašite se grešaka i vjerujte u ljubav. Stvorite sretnu i harmoničnu vezu kakvu zaslužujete. (sensa.mondo)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati