Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Savjet ezoteričara

Ovo ni slučajno nemojte raditi s fotografijama pokojnika

Posvuda u svijetu postoje vjerovanja u vezi fotografija pokojnih. Po nekima ih ne treba držati izložene jer u dom unose negativnu energiju, dok su druga sasvim suprotna i vjeruje se da su fotografije preminulih neka vrsta anđela čuvara koji nas štite od svega negativnog. Međutim ima i vjerovanja po kojima fotografija doslovno uzima čovjekovu energiju, auru i dušu.

Postavlja se pitanje što učiniti s fotografijama kada osoba umre. Postoje razni rituali i pravila koja bi trebalo poštivati da bi se izbjegla nesreća ili prizvala sreća i radost. Jedno od takvih vjerovanja je da fotografija pokojnika ima vezu s drugim svijetom, ali dobra je vijest da fotografija koja prikazuje preminulu osobu ne otvara vrata u taj svijet. Međutim, ezoteričari koji se bave takvim stvarima kažu da ukoliko često gledate sliku preminulog i razmišljate o problemima i mukama kroz koje je prošla te ako su vam asocijacije na tu osobu negativne, riskirate da vam u dom uđe negativna energija.

Na taj način ćete oslabiti svoju prirodnu energetsku zaštitu i unjeti negativne vibracije u svoje energetsko polje, što na vas može negativno psihički utjecati i učiniti da se osjećate loše, tužno ili čak depresivno. Ezoteričari kažu i da ne treba izrezivati fotografije na kojima su preminule osobe i sa njih uklanjati žive.

Ezoteričari preporučuju da takve fotografije odložite u jedan album i da ga s vremena na vrijeme prelistate i prisjetite se lijepih trenutaka s dragim osobama i zatim pospremite.

Što se tiče stavljanja slika pokojnika na zidove, tu su mišljenja podijeljena. Po nekima to nije najbolja ideja jer može unjeti energetski disbalans u dom, a po drugima naprotiv to donosi mir ako je riječ o osobi s kojom ste bili u dobrom odnosu, no naravno ovo su samo praznovjerja koja ne treba shvaćati doslovno, piše kurir.rs

FOTO: ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati