Peta dislokacija: Otišli Koprivničanci, Jagnjedovčani i Štaglinčani

Peta smjena redovne ljetne dislokacije koprivničkih profesionalnih i dobrovoljnih vatrogasaca započela je s radom danas, u četvrtak, 18. kolovoza, u Nacionalnom parku Brijuni.

Kao i dosada, na Velikom Brijunu sljedeća dva tjedna dežura četvero zaposlenika JVP-a Koprivnica, na Malom Brijunu dvoje dobrovoljnih vatrogasaca iz DVD-a Štaglinec, dok se na otoku Vangi nalaze dva dobrovoljca, jedan iz DVD-a Koprivnica i jedan iz DVD-a Jagnjedovec.

Na Velikom Brijunu nalazi se i auto cisterna Vatrogasne zajednice grada Koprivnice (na korištenju u DVD-u Starigrad). Vozilo ima spremnik sa 4000 litara vode i spremnik sa 200 litara pjenila, a opremljeno je radio stanicom.

Na Malom Brijunu nalazi se interventno vatrogasno vozilo Renault Master u vlasništvu VZG-a Koprivnica (na korištenju u DVD-u Štaglinec).

FOTO Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI