Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Stručni žiri ove je godine nagradio čak sedam proizvoda iz Podravkina asortimana

Podravka ponovno nagrađena Superior Taste nagradama: Borovnica voćni namaz glavna zvijezda već treću godinu zaredom

Podravka je i ove godine zabilježila značajan uspjeh na međunarodnom ocjenjivanju kvalitete Superior Taste Award, najcjenjenije nagrade u segmentu prehrane u svijetu. Prestižnim STA zvjezdicama nagrađeno je čak sedam Podravkinih proizvoda. Najveći uspjeh, maksimalne tri zvjezdice, zabilježila je Borovnica voćni namaz 100% iz voća. Dvjema zvjezdicama nagrađeni su slani Kviki krekeri, dok su po jednu dobili Čokolino Dark, Kviki krekeri mediteran, dvije Vegeta Natur paste, luk i češnjak te Žitov kruh Krpan.

Borovnica voćni namaz 100% iz voća maksimalnom ocjenom može se pohvaliti već treću godinu zaredom, čime je osvojio najvišu moguću nagradu u ocjenjivanju, Crystal Taste award. Dodatna je to potvrda vrhunske kvalitete proizvoda koji ne sadrži ni dodane boje ni konzervanse.

Ostali nagrađeni proizvodi noviteti su u Podravkinu portfelju. Slani Kviki krekeri nastaju pečenjem, a ne prženjem i sadrže stopostotnu morsku sol. S druge strane, mediteranski Kvikikrekeri sadrže spoj origana, mažurana, bosiljka i ružmarina. Čokolino Dark napravljen je od 100% cjelovitog zobenog brašna, a zaslađen isključivo datuljama i čokoladom. Također, odličan je izvor proteina, magnezija te vitamina B i C skupine. Vegeta Natur paste omogućuju jednostavniju i bržu pripremuomiljenih jela, a napravljene su bez glutena, konzervansa i pojačivača okusa.

Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & QualityInstitute – iTQi sa sjedištem u Bruxellesu, a za ovu prestižnu nagradu konkuriraju kompanije iz više od 120 zemalja svijeta. Superior Taste Award odličja dodjeljuje žiri koji čini preko 200 članova iz više od 20 zemalja. Prestižne nagrade dodjeljuju se onim proizvodima koji uspješno prođu slijepa testiranja koja provodi žiri sastavljen od vrsnih svjetskih chefova i sommeliera, pri čemu, između ostalog, osobitu važnost pridaju ocjeni okusa, mirisa, teksture i izgleda proizvoda.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

POVRATNA NAKNADA

Müller moli kupce ovih proizvoda da ih vrate u najbližu poslovnicu

Nakon odličnih nastupa na Europskom RoboCup natjecanju

Mladi koprivnički robotičari na prijamu kod predsjednika Republike

PO PRVI PUT ĆE SE VOZITI U SPOMENA NA IVANA LEVAČIĆA

U subotu je na rasporedu tradicionalna Virovska biciklijada

MALA ŠKOLA KERAMIKE

FOTO Kreativci iz Prekodravlja predstavili svoje radove

SURADNJA OPĆINE I ASTRONOMSKOG DRUŠTVA

Mještani promatrali Mjesec i zvijezde

TRADICIJA

Umirovljenici hodočastili u Mariju Bistricu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati