Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Novi sustav upravljanja mjesnim grobljima

Podravska općina omogućila pretragu grobnih mjesta i pokojnika putem aplikacije

Općina Molve implementirala je novi sustav upravljanja mjesnim grobljima u naselju Molve i Repaš. Radi postizanja kvalitetne usluge i povećanja zadovoljstva svojih korisnika i posjetitelja mjesnih groblja, svim zainteresiranima osobama omogućena je besplatna pretraga grobnih mjesta te ostalih informacija.

– Web GIS modul informacijskog sustava Axiom Memento obuhvaća tzv. „tražilicu pokojnika“ s interaktivnom kartom namijenjenu mještanima i posjetiteljima što im omogućuje lako snalaženje na groblju, kao i uvid u aktualne informacije – navode iz Općine.

Upisivanjem imena i prezimena preminule osobe aplikacijom se jednostavno pronalazi položaj grobnog mjesta, a u narednom razdoblju postavit će se panoi s kartama groblja i QR kodovima za lakši pristup aplikaciji.

– Općina Molve još uvijek prikuplja podatke o vlasnicima grobnih mjesta za koje su podaci nepoznati, što predstavlja i prepreku u potpunom upravljanju prema postojećim standardima. Stoga se pozivaju vlasnici grobnih mjesta koji nisu upisali svoja prava na grobnom mjestu da se jave u Jedinstveni upravni odjel radi upisa vlasništva korisnika – stoji u obavijesti.

Aplikaciji možete pristupiti ovdje: https://groblja.azurewebsites.net/ a ista je dostupna putem web stranice Općine Molve u odjeljku „Ostalo“.

FOTO Općina Molve

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

VJEŽBANJE UZ ZDRAVE ZALOGAJE

Budi FIT zona na Hummus Fest-u

KORISNE INFORMACIJE

Evo tko sve ima pravo na profesionalnu rehabilitaciju i naknadu plaće

Pred kućom ga udario auto, a koljena je dokrajčio padom s konja

Ivan (64) u jednoj ruci ima štaku, a u drugoj motiku: “Danas je neobrađeno toliko zemlje da me duša boli”

"HALO"

UPRAVO Rijedak fenomen na nebu iznad Podravine

NALOŽENO JE UNIŠTENJE

Tvar štetna za zdravlje otkrivena u popularnom prehrambenom proizvodu iz Kine

uredila je prekrasan vrt

VIDEO Marica (83): “Da po cijele dane samo ležim, već bih vjerojatno bila gotova”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati