Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
U PRORAČUNU PREDVIĐENO 40 TISUĆA EURA

Podravska općina sufinancira kupnju i uređenje nekretnina

Općina Mali Bukovec raspisala je natječaj za sufinanciranje kupnje i uređivanje nekretnina u svrhu demografske obnove. Ovim natječajem predviđeno je sufinanciranje kupnje nekretnine na kojoj ne postoji izgrađeni objekt, ali će korisnici na njoj izgraditi objekt, zatim sufinanciranje kupnje stambenog objekta te sufinanciranje adaptacije, uređenja, dogradnje ili rekonstrukcije postojećeg objekta.

Predviđeno je i sufinanciranje novogradnje stambenog objekta te sufinanciranje kupnje susjedne nekretnine u svrhu uvećanja dvorišta. U svrhu natječaja, u općinskom Proračunu predviđeno je ukupno 40 tisuća eura.

– Nastavljamo sa demografskim mjerama na području općine. U sklopu natječaja nalazi se pet različitih mjera, bilo da se radi o kupnji zemljišta, gradnji novog objekta ili pak adaptaciji. Korisnici mjera moraju biti mlađi od 40 godina. Tim smo povodom osigurali 40 tisuća eura i na taj način želimo pomoći našim mladima i mladim obiteljima da riješe svoje stambeno pitanje. Općina provodi niz mjera, što demografskih, što ostalih mjera, kako bismo na području općine osigurali jednu određenu razinu kvalitete života i pružili našim mještanima dobar život – poručio je općinski načelnik Darko Marković, pišu Ludbreške vijesti.

Rok za prijavu je 20. ožujka 2024. godine, a detaljne informacije o pojedinim mjerama, kao i načinu prijave, mogu se pronaći na OVDJE.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Podravec koji je rušio i gradio četiri države

FOTO U Zagrebu sahranjen Josip Manolić

KORISNE INFORMACIJE

U ovim slučajevima dijete ima pravo na obiteljsku mirovinu

novčano je kažnjen

BMW-om bježao policiji, počinio pet prekršaja

požar u pitomači

FOTO Vatra progutala drvarnicu, zahvatila dio obiteljske kuće

PLINSKI TOPOVI GRUBO UTJEČU NA KVALITETU NJIHOVA ŽIVOTA

VIDEO Legrađani na rubu živaca: “Ne možemo spavati, djeca nam imaju tikove, a kokoši su prestale nesti jaja”

korisne informacije

Evo tko sve ima pravo na dječji doplatak


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati