Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Postavit će novi gromobran i obnoviti rasvjetu  

Općinski načelnik Podravskih Sesveta Mladen Sitek i sesvetski župnik Mario Rukelj potpisali su ugovor o kapitalnoj donaciji sredstava za izvedbu novog gromobrana na crkvi i opremanje vjeronaučne dvorane župne crkve Svih svetih u Podravskim Sesvetama.

– S obzirom na to da je naša crkva ujedno i najviša točka u naselju, nužna je izvedba kvalitetne gromobranske instalacije koja će pouzdano odvoditi električnu energiju prilikom udara munje. Novom instalacijom otklonit će se opasnost od oštećenja objekta, unutarnjih elektroinstalacija, požara i sl., a isto tako će predstavljati manju opasnost za susjedne objekte i prolaznike – rekli su u Općini Podravske Sesvete te dodali da vrijednost radova zajedno s troškovima nadzora iznosi 76.254,88 kuna.

Također dodaju kako je ovom donacijom obuhvaćena i vjeronaučna dvorana u kojoj se planira zamjena postojećih neonskih tijela novom energetski učinkovitijom LED rasvjetom. Vrijednost radova iznosi 4.567,50 kuna.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI