Potpore za poticanje poduzetništva: Projekti za izgradnju hala

Grad Đurđevac i u ovoj će godini provoditi program potpora za poticanje poduzetništva na područja grada i prigradskih naselja. Program ima 20 mjera koje obuhvaćaju poticanje investicija u poslovnim zonama i gradnju stambenih zgrada za zaposlenike tvrtki te subvencioniranje ulaganja u ugostiteljstvu, uvođenje turističke ponude, obrazovanja i usavršavanja djelatnika, kamatne stope i naknade za poduzetničke kredite, certificiranje proizvoda, troškova za izradu projekata za sufinanciranje iz fondova Europske unije i nabavu novih strojeva i opreme.

Za investitore u novoj poduzetničkoj zoni na izlazu iz Đurđevca prema Pitomači predviđene su pogodnosti na povoljnu kupoprodajnu cijenu zemljišta od 0,67 kuna po četvornom metru te oslobođenje plaćanja komunalnog doprinosa i komunalne naknade. Novost je da će grad Đurđevac u posebnom dijelu poduzetničke zone potencijalnim investitorima, osim zemljišta opremljenog infrastrukturom, sufinancirati i osigurati glavne projekte za izgradnju tipskih hala na temelju kojih su ishođene građevinske dozvole za etažnu gradnju i pogodne su za sve djelatnosti s posebnim naglaskom na proizvodne.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI