Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POLICIJA JE ZAVRŠILA OČEVID

Poznati detalji nesreće u kojoj su stradali sin i otac, sve je skrivio umorni Mađar

Završena je istraga o uzrocima prometne nesreće, koja je dogodila ove subote, a u kojoj su stradali otac i sin iz Koprivnice. Uzrok nesreće u Šemovcima, mjestu između Ludbrega i Varaždina, je umor vozača iz Mađarske i nesretne okolnosti prilikom pokušaja izbjegavanja nesreće. Sve u svemu rezultat su teške ozljede četiri osobe.

– U nedjelju, 7. prosinca oko 9.55 sati u Koprivničkoj ulici u Šemovcu, u prometnoj su nesreći ozlijeđene četiri osobe. Državljanin Mađarske, starosti 28 godina, upravljao je teretnim automobilom. On se dolaskom do zavoja, uslijed umora jer je neprekidno upravljao najmanje 9 sati, vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake i prešao je na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Tom je prilikom, s ciljem izbjegavanja sudara 44-godišnji vozač, koji je upravljao osobnim automobilom iz suprotnog smjera, prešao vozilom na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera, kojom se prethodno kretao teretni automobil. U tom je trenutku, radi izbjegavanja sudara, 28-godišnjak, skrenuo vozilom udesno i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila 44-godišnjaka. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 44-godišnjak i njegov 20-godišnji putnik (otac i sin i Koprivnice op.a) te 20 i 19-godišnji putnik iz teretnog automobila 28-godišnjaka. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozljede će se okvalificirati naknadno- naveli su u PU Varaždinskoj.

FOTO ČITATELJ

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali

VELIKI JUBILEJ

FOTO Ivan Tambolaš proslavio svećenički zlatni pir: Bog nas voli onakve kakvi jesmo


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati