Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
u potrazi za radnom snagom

Poznati trgovački lanac traži skoro 250 radnika

Trgovački lanac Spar traži skoro 250 radnika, ako je suditi prema natječajima raspisanima na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ).

Naime, raspisan je natječaj za čak 100 prodavača te natječaj za 100 trgovačkih radnika koji se traže za rad na području Zagreba dok ih se manji broj traži u ostalim dijelovima Hrvatske. Tako se traže i dva prodavača za rad u Križevcima. Nije važno imaju li kandidati za rad u prigorskoj metropoli radno iskustvo, ali moraju imati završenu barem trogodišnju srednju školu.

Što se tiče dva spomenuta natječaja u kojima se traži po 100 trgovačkih radnika te 100 prodavača, u njima je objavljena i plaća koja iznosi 850 eura bruto, ali je kako navode, uvećana za dodatke sukladno Zakonu o radu. Za ta je radna mjesta dovoljno imati osnovnu školu. Detalji su dostupni na web stranici HZZ-a, kojoj možete pristupiti putem ovog LINKA.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Otvoreno ljetu u Elimu

Predstave i radionice za aktivno ljeto

Palac gore za željka

Big boss donirao guralice Domu za starije osobe

Zbog toplinskog vala i najavljenih vrlo visokih temperatura

Ovog vikenda besplatno kupanje na bazenima za sve građane


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati