Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
AVALON PRELAZI U CYBER_FOLKS

Prekretnica u tehnološkoj industriji: Poznata tvrtka napravila veliki zaokret

Avalon, poznat po svojoj 25-godišnjoj tradiciji u području hostinga i podrške, prelazi u cyber_Folks Hrvatska. Kao član cyber_Folks mreže koja je prisutna na Varšavskoj burzi, ova strateška promjena stavlja tvrtku na čelo inovacija u području hostinga i umjetne inteligencije.

Ostaju vjerni Hrvatskim korijenima

Unatoč rebrandingu, cyber_Folks Hrvatska će zadržati svoje operativne radnje u Hrvatskoj, s data centrom i timovima podrške koji će nastaviti s radom iz zemlje. Ova odluka naglašava predanost branda hrvatskim korijenima te ima za cilj poticanje lokalnog zapošljavanja i tehnološke infrastrukture.

Utjecaj na Tržište i Klijente

Cyber_Folks Hrvatska, kombinirajući tehničku stručnost cyber_Folksa s izvrsnošću u operativnom poslovanju i korisničkoj usluzi Avalona, postavljen je da unaprijedi iskustvo hostinga za klijente na hrvatskom tržištu. Ova nova putanja, istaknuta integracijom napredne umjetne inteligencije, ima za cilj inovirati i redefinirati interakcije klijenata s uslugama hostinga. Tvrtka uvodi inovativne alate poput “domain wizarda” temeljenog na umjetnoj inteligenciji, revizije web stranica, kao i nove linije hosting planova usmjerene na WordPress i WooCommerce, obećavajući veće brzine učitavanja.

Implikacije za Tehnološku Industriju

Ovaj rebranding ima ključnu ulogu u odražavanju promjena unutar sektora hostinga i podrške. Uključivanjem u cyber_Folks mrežu, Avalon, sada cyber_Folks Hrvatska, demonstrira jedinstveno spajanje vrijednosti koje se fokusiraju na zajednicu i tehnološke inovacije. Ovaj korak označava značajan napredak prema integriranijoj i tehnološki naprednoj ponudi usluga u području hostinga

Temeljne promjene u rebrandingu
● Transformacija brenda: Prijelaz iz Avalona u cyber_Folks uvodi novi vizualni
identitet, uključujući redizajniran logo i shemu boja.
● Nova web stranica: Postojeća web stranica Avalona, avalon.hr, preusmjerit će
se na cyberfolks.hr, označavajući digitalni pomak u prisutnosti brenda.
● Nove mogućnosti i alati: Uvođenje naprednih alata poput revizije web stranica,
objašnjenja mailer-daemona (softver koji korisnicima objašnjava zašto njihova
e-pošta nije stigla do primatelja) i pomoćnika za zaštitu brenda označava
predanost brenda tehnološkoj evoluciji.
● Proširenje resursa: cyber_Folks planira obogatiti svoj sadržaj s više blog
objava, webinara, videa i alata za praćenje SEO-a.
● Povećanje sigurnosti: SSL certifikat će osigurati web stranicu brenda,
osiguravajući izvrsnu sigurnost i povjerenje.

O Avalonu/cyber_Folksu

S poviješću dugom 25 godina, Avalon je bio ključni sudionik u hrvatskoj industriji hosting usluga. Evolucija u cyber_Folks Hrvatska označava novo poglavlje njegovom putovanju, obećavajući donošenje globalnih tehnoloških napredaka lokalnim i međunarodnim klijentima.

cyber_Folks: pionir u budućnosti tehnologije i hostinga

cyber_Folks je osnovan 1999. kao jedna od prvih hosting tvrtki u Poljskoj, danas je istaknuti sudionik na Varšavskoj burzi (GPW) i predstavlja iznimno uspješnu priču u tehnološkoj industriji. cyber_Folks se razvio kao dinamična grupa tehnoloških tvrtki podržavajući poslovanje tvrtki svih veličina u njihovoj prisutnosti na mreži, automatizaciji poslovnih procesa, komunikaciji, marketingu i prodaji. Portfelj grupe fokusiran je na skalabilne proizvode u pretplatničkom modelu, obuhvaćajući cijeli lanac vrijednosti od razvoja rješenja do tehničkog održavanja i sveobuhvatne korisničke podrške.

Dinamičan rast tvrtke u njenim ključnim segmentima – cyber_Folks i Vercom – zaslužuje pažnju. Uvođenje novih rješenja i proizvoda poput _Stores i Billz pridonijelo je rastu. Pružajući usluge za više od 350.000 klijenata u preko 100 zemalja, cyber_Folks postaje preferirani izbor u sektoru online trgovine. U prvom polugodištu 2023., cyber_Folks je ostvario rekordne rezultate s prihodima od približno 51,8 milijuna EUR, što predstavlja povećanje od 33% u odnosu na prethodnu godinu. Prilagođeni EBITDA iznosio je oko 15,2 milijuna EUR, što je porast od 52% u odnosu na prethodnu godinu. Neto dobit iznosila je približno 7,7 milijuna EUR, značajan porast od 92% u odnosu na prethodnu godinu. Neto dobit koja se može pripisati kontrolnim dioničarima iznosila je oko 4,4 milijuna EUR, što predstavlja povećanje od 58% u odnosu na prethodnu godinu.

Više u odjeljku za odnose s investitorima: https://investors.cyberfolks.pl

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

VIDEO

Ova je čarobna snimka nastala jutros u snijegom prekrivenoj Podravini

Opasan po zdravlje pojedinaca

Lidl ima važnu obavijest za kupce jednog popularnog božićnog proizvoda

REUSE radionica adventskih vijenaca

Djelatnici Komunalca izrađivali božićne aranžmane od materijala iz reciklažnog dvorišta i kompostane

potencijalno štetan po zdravlje

Veliki trgovački lanac: “Ako ste kupili ovaj proizvod molimo da nam se javite s računom”

POSAO SE NUDI I U PODRAVINI

Rastući trgovački lanac traži više od 200 radnika

ROK JOŠ SAMO SUTRA

HZMO objavio jako važan podsjetnik za dio umirovljenika

Upišite pojam koji želite pretraživati