Prvo se netko mora polomiti da bi se stavio novi poklopac na šahtu

Stanarima dijela Ulice Miklnovec na izlazu iz Koprivnice prema Koprivničkim Bregima velik problem stvara oštećeni poklopac kanalizacijskog šahta. Na rubu šahta popucao je dio poklopca pa stanovnici koji prolaze tim dijelom moraju dobro paziti na svaki korak. Oštećenje je, kažu oni, nastalo još lani, a iako su upozorili komunalne službe na opasnost koja prijeti, nije postavljen novi poklopac.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Očito se prvo netko treba dobro polomiti da bi se stavio novi poklopac na šahtu. Žalosno je da taj poklopac sigurno ne košta više od 300 kuna, a mi smo svakodnevno u strahu kad prolazimo tim dijelom ulice. Posebno strahujemo za našu djecu jer dobro znamo da se oni znaju zaigrati pa postoji mogućnost da zaborave na to oštećenje i padnu – kažu stanari Ulice Miklinovec.

Na toj strani ulice, dodaju oni, nema pješačke staze pa su prisiljeni prolaziti uz sam šaht.

– Kroz našu ulicu promet je gust i ima vozača koji ne poštuju ograničenje brzine pa se bojimo hodati po cesti. Moramo tuda prolaziti pa nam oštećeni poklopac stvara velike probleme – kažu stanari Ulice Miklinovec. 

U gradskoj tvrtki KC vode kažu kako nemaju prijavu vezanuo za oštećenje kanalizacijskog šahta.

– Nakon vašeg upita dežurne su službe provjerile stanje na terenu, no oštećenih kanalizacijskih poklopaca nema. Međutim, neka nas građani kontaktiraju i preciziraju kod kojeg je kućnog broja taj oštećeni kanalizacijski poklopac. Također, treba uzeti u obzir da se možda ne radi o kanalizacijskom poklopcu, možda se radi o poklopcu nekog drugog priključka jer naša kanalizacija ide uz rub ceste, a ne u pojasu pješačke staze – kaže Sandra Sinjeri, zamjenica direktora KC voda.

FOTO Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI