Snimili spot za lakše učenje matematike

Učenici 8.d razreda Osnovne škole Đurđevac pod mentorstvom učiteljica Jasmine Filipović Konjarek, Kristine Benko Markovica i Davorke Hrženjak proveli su projekt Znanost i glazba u sklopu kojeg su snimili spot za lakše učenje matematike. Projekt je povezao matematiku, glazbenu i informatiku radi usvajanja matematičkih znanja u svakodnevnom životu i u glazbi. Ciljevi su bili i korištenje informatičke tehnologije u usvajanju glazbenih i matematičkih znanja, razvijanje ljubavi prema glazbi, učenje različitim metodama te poticanje kreativnosti i samostalnosti.

– Kako bi približili i olakšali učenje matematike, učenici su snimili i montirali spot kojim su predstavili knjigu Priče iz matematike autora Branimira Dakića. Spot je dostupan na internetskoj stranici škole i yotube kanalu – kaže Danijel Domišljanović, ravnatelj Osnovne škole Đurđevac.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI