Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sova: Uništavaju nam klupsku imovinu, a uskoro slavimo vrijednu godišnjicu!

Članovi Nogometnog kluba Mladost iz Ludbreškog Sigeca neugodno su se iznenadili kada su kod stadiona naišli na razbacane stolove i klupe, i to dva dana zaredom. Objavili su fotografije na svojoj službenoj Facebook stranici s apelom svojim navijačima, ali i mještanima da, ako znaju nešto o nemilim događajima, to i prijave. Podravski je kontaktirao predsjednika kluba Zlatka Sovu koji nam je rekao da ne vjeruju da se radi o slučajnom događaju kakav se zna dogoditi kada se mladići druže uz alkohol u večernjim i noćnim satima, odnosno da to netko namjerno radi.

– Razumio bih da se to dogodilo jednom preko noći, ali to se dogodilo u popodnevnim satima. Oko dva sata je bilo sve u redu, a da bi oko 6-7 navečer naišli na nemile prizore. Ne znamo tko je to učinio, možemo samo pretpostavljati, ali apeliramo na to da se takve stvari više ne događaju – rekao nam je Sova.

– Radi se o klupskoj imovini koju su nabavili i o kojoj brinu sami mještani i aktivni članovi kluba, i to već devedeset godina. Uskoro slavimo veliku i vrijednu godišnjicu – podsjeća Sova, nadodavši kako ne bi voljeli da veliku proslavu dočekaju s uništenom klupskom imovinom, koja je zajednička.

Aktivnosti oko stadiona ne nedostaje. Nedavno je održan i malonogmetni turnir, a djeca i mladi se oko stadiona okupljaju i tijekom ljeta. Iz kluba se nadaju kako će početak priprema za nadolazeću sezonu prostor oko stadiona ipak dočekati bez naknadne štete.

FOTO Privatan album

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

otkrivene čestice metala

Lidl iz prodaje povlači popularni prehrambeni proizvod. Kupcima će novac biti vraćen i bez računa

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati