Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Stravična nesreća: tri dana prije oglasio prodaju motora kojim je izletio s ceste i poginuo

Daniel Knežević (43) iz Pitomače poginuo je u prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 16.15 sati dogodila na cesti između Male Črešnjevice i Grabrovnice. Nesretni Daniel svojim je motorom izletio s ceste i udario u putni most te na mjestu nesreće preminuo.

Obitelj i prijatelji s nevjericom su primili vijest o tragičnoj smrti jer tri dana prije nesreće Daniel je oglasio da teška srca prodaje svoj motor kako bi sinu koji polaže vozački ispit mogao kupiti auto. Kobne nedjelje odlučio je još malo „guštati“ na svom motoru, a trenutak nepažnje bio je dovoljan za tragediju.

– Nikako se ne možemo pomiriti s činjenicom da našeg Daniela više nema. Bio je ljudina koji je uvijek pomagao svima kojima je pomoć bila potrebna – kažu Danielovi potresni prijatelji.

Da je bar, dodaju oni, uspio prodati motor čim je dao oglas.

– Protiv sudbine očito se ne može. Volio je taj motor, ali je bio spreman odreći ga se kako bi sinu ispunio želju. Najteže je njegovoj supruzi i sinovima, 18-godišnjaku i petogodišnjaku, kojima je bio sve na svijetu. I mi se, kao i oni, nadamo da će se odnekud pojaviti i da će sve biti isto kao što je bilo i prije tragične nesreće – kažu prijatelji pokojnog Daniela.

foto: Darko Imbriša

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati