Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
ranije joj krao vino

Teško pokretnu susjedu na ulici udario šakom u potiljak

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Novčana kazna od 300 eura izrečena je 35-godišnjaku iz jednog podravskog sela koji je ničim izazvan na ulici fizički napao teško pokretnu susjedu. Proglašen je krivim zbog narušavanja javnog reda i mira, a jasno da je 35-godišnjak u trenutku počinjenja prekršaja bio pod utjecajem alkohola. Ovaj ružan incident dogodio se 10. srpnja prošle godine oko 21:45 sati i to bez ikakvih razloga. „Koza, prasica, kurva, buš ti znala“, vikao je za ženom koja je hodala njegovom ulicom pijani 35-godišnjak koji je možda netom ranije slušao pjesmu Riblje čorbe „Nemoj da ideš mojom ulicom“ pa ga je ponijelo.

Nakon vrijeđanja ju je i fizički napao, udarivši je zatvorenom šakom u desnu stranu glave. Sva sreća pa je žena uspjela pobjeći kod prijatelja u susjednu kuću, a napadač je cijelo vrijeme nastavio vikati i galamiti za njom. I dok se napadač uopće nije odazvao na ročište zakazano na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici, napadnuta žena je u detalje ispričala što se dogodilo. Kazala je kako ju je susjed i ranije više puta vrijeđao, a problemi su počeli kada ju je na ulici napalo nekoliko pasa.

– Vikala sam da se obranim od njih, a susjed je izašao iz kuće. Primijetila sam da je u alkoholiziranom stanju, bio je dosta pijan te je počeo galamiti na mene i vrijeđati me. U jednom me trenutku udario šakom u potiljak, a iako sam teško pokretna, počela sam trčati, a on je nastavio vikati i galamiti. U suzama sam uspjela pobjeći i pozvala sam policiju – kazala je napadnuta susjeda koja je i prije imala problema s 35-godišnjim divljakom jer joj je, ističe, krao vino.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

GRADSKI VIJEĆNICI BEZ RASPRAVE USVOJILI JEDAN OD NAJVAŽNIJIH GRADSKIH DOKUMENATA

U prostornom planu istočna obilaznica, nova pruga i dvije gospodarske zone

RADNO ISKUSTVO NIJE VAŽNO

Prehrambena kompanija traži 15 mehaničara

KREŠIMIR HABIJANEC POSAO ĆE OBAVLJATI VOLONTERSKI

HGK Županijska komora Koprivnica ima novog predsjednika

SEDMORICA MALOBUKOVČANA NA POVIJESNOM RIJEČNOM PUTU

Preplovit će 300 kilometara kako bi na Ovčari položili vijence za sve koji su izgubili život u Domovinskom ratu

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U PRIGORJU

VIDEO Darinku je ubio bik od 700 kilograma: “Našla sam mamu kako bespomoćno sjedi pokraj štale, drugi dan je umrla u bolnici”

PODRAVSKI NA MJESTU DOGAĐAJA

UPRAVO Teška prometna nesreća u Koprivnici. Motociklist prevezen u bolnicu


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati