Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Ubojstva, intrige, špijunaža…

Triler predstava prema filmu Alfreda Hitchocka u Ludens teatru

Ludens teatar ugošćuje sjajan glumački ansambl iz Srbije. Gradsko pozorište Bečej u koprodukciji s Pozorištem mladih Novi Sad postavilo je predstavu “39 stepenika” Patricka Barlowa, a prema filmu Alfreda Hitchocka dok je sam film nastao na temelju romana Johna Buchana. Predstava igra u nedjelju, 21. svibnja u Domu mladih Koprivnica u 20 sati. Igraju Ivan Đurić, Aleksandra Pejić, Danilo Milovanović, Igor Greksa, a redatelj je Igor Pavlović.

Priča o mladom Richardu Hannayu koji tragom špijuna, koji su ubili ženu u njegovu stanu, odlazi iz Londona u Škotsku kako bi ih pronašao. Policija ga sumnjiči za ubojstvo, a špijuni su mu za petama. U vlaku, tokom bijega, zatraži pomoć djevojke Pamele…

Bakan je doneo nešto novo u žanr trilera – u centar zbivanja ubacio je slučajnog junaka, čoveka koji pod sticajem neobičnih okolnosti biva upleten u neverovatnu avanturu u kojoj pokušava istovremeno da razotkrije međunarodnu špijunsku organizaciju i da dokaže svoju nevinost povodom optužbe za ubistvo koje nije počinio. Genijalni reditelj Hičkok, čuven po napetim trenucima i uzbudljivim zapletima, napravio je od avanturističkog romana briljantan triler. Kroz njegove filmove ponavljali su se mnogi motivi, pa je i naša predstava prepuna citata iz poznatih Hičkokovih filmova. Konačno, Barlouva adaptacija oplemenila je osnovni tekst scenski efektnim humorom, u maniru komedija koje se sa velikim uspehom igraju u pozorištima u Vest Endu i na Brodveju.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra na adresi Hrvatske državnosti 10, Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr. Za rezervacije i informacije nazovite 097 758 33 67.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati