Koprivnička pivnica „K Franzu“ u subotu, 22. ožujka od 13 sati organizira „Baby Beef roštiljadu“ jer će u atriju pivnice križevački steak-majstor Mišel Doskočil pripremati posebne specijalitete. Pripremat će Doskočil na otvorenom roštilj s najkvalitetnijom, odležanom, domaćom junetinom, a osim filea bifteka, striploina, t-bonea i porterhousea u ponudi će biti i druge delicije.
– Pripremat ćemo meni od četiri slijeda po osobi, a meni će se sastojati od hladnog predjela tatarskog bifteka i toplog predjela pljukanci s ramstekom u umaku od crvenog vina, glavnog jela s prilogom i deserta. Na meniju će biti meso isključivo od domaćih proizvođača iz Udruge Baby Beef, a riječ je o najkvalitetnijem mesu koje se može pronaći u ponudi – istaknuo je Doskočil čije će kulinarske vještine svi prisutni iz prve ruke moći provjeriti jer će mesne delicije spremati u atriju pivnice pred posjetiteljima.
U ponudi su za toplo predjelo pljukanci s ramstekom u umaku od crvenog vina, tatarski biftek kao hladno predjelo, dok su prilozi crveni rižoto s orasima i riccotom, krema od hokaido tikve s prženim sjemenkama buče, krumpir u posteljici od kukuruznog brašna i prženi batat, a desert je bregovska pita. Što drugo reći, nego vidimo se u subotu, a cijena menija koji se sastoji od četiri slijeda iznosi 30 eura po osobi.





