Vrhunski gastro događaj kod Franza

U subotu obavezno K Franzu na Premium Steakove

Koprivnička pivnica „K Franzu“ u subotu, 22. ožujka od 13 sati organizira „Baby Beef roštiljadu“ jer će u atriju pivnice križevački steak-majstor Mišel Doskočil pripremati posebne specijalitete. Pripremat će Doskočil na otvorenom roštilj s najkvalitetnijom, odležanom, domaćom junetinom, a osim filea bifteka, striploina, t-bonea i porterhousea u ponudi će biti i druge delicije.

– Pripremat ćemo meni od četiri slijeda po osobi, a meni će se sastojati od hladnog predjela tatarskog bifteka i toplog predjela pljukanci s ramstekom u umaku od crvenog vina, glavnog jela s prilogom i deserta. Na meniju će biti meso isključivo od domaćih proizvođača iz Udruge Baby Beef, a riječ je o najkvalitetnijem mesu koje se može pronaći u ponudi – istaknuo je Doskočil čije će kulinarske vještine svi prisutni iz prve ruke moći provjeriti jer će mesne delicije spremati u atriju pivnice pred posjetiteljima.

U ponudi su za toplo predjelo pljukanci s ramstekom u umaku od crvenog vina, tatarski biftek kao hladno predjelo, dok su prilozi crveni rižoto s orasima i riccotom, krema od hokaido tikve s prženim sjemenkama buče, krumpir u posteljici od kukuruznog brašna i prženi batat, a desert je bregovska pita. Što drugo reći, nego vidimo se u subotu, a cijena menija koji se sastoji od četiri slijeda iznosi 30 eura po osobi.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

U DOMU KULTURE U ĐURĐEVCU

FOTO Izložene fotografije prirodnih ljepota i životnih trenutaka

Projekt križevačkog Crvenog križa vrijedan gotovo 300 tisuća eura

Gradimo budućnost sa STEM-om

Savjeti u vrtu

Posadite ovu biljku pored jagoda i urod će se sigurno udvostručiti!