Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

FOTO Vanja Rupčić i Oliver Orešić pobjednici polumaratona u Koprivnici

Koprivnički polumaraton je završen i poznati su pobjednici.

Prvo mjesto osvojila je Vanja Rupčić iz AK Koprivnica koja je 21 kilometar pretrčala za 1:44:32 sata, druga je bila Tanja Šarić, članica AK Maksimir sa 1:47:08 dok je treće mjesto pripalo Zadranki Nataliji Gulin iz MK Festina Lente kojoj je do cilja trebao 1:47:39.

I među muškim trkačima pobjedu je odnio član AK Koprivnica i to Oliver Orešić koji je polumaraton pretrčao za 1:19:45. Drugo mjesto osvojilo je Josip Mijaković iz BK Maraton biciklin s vremenom od 1:23:50. Treći je bio Neven Jurković iz TK Ivančica s 1:24:11.

Vanja Rupčić je ujedno bila i najbrža Koprivničanka dok je u muškoj konkurenciji naš najbrži sugrađanin bio Nikola Tucković, član Hiking Team Zlevanke.

Očekivano, najveću pozornost gledatelja privukla je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić koja je u kategoriji Žene 55 nakon pretrčanog 21 km osvojila drugo mjesto. Osim nje na polumaratonu je sudjelovalo još nekoliko desetaka Podravkašica i Podravkaša.

Najstarija trkačica bila je Ivanka Matanović iz Trčaone, rođena 1960 godine, a najstariji trkač Drago Pintarić, član Kotoripskih begača kojem niti 72 godine nisu bile prepreka da otrči svoju dionicu.

Najmlađa sudionica bila je Lana Pavijan rođena 2002. godine dok je najmlađi sudionik bio Edi Ciler rođen 2016. godine. Prošli su stazu dugu 5 km.

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić najboljima je uručio darove i nagrade.

A kako je sve izgledalo na početku, podsjetite se u našem prvom izvještaju.

Foto: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

milinović pojačava momčad za napad na vrh

Križevčani doveli čak 10 igrača, među njima tri bivša slavenaša, Ukrajinac, Ganac…

PODRAVSKI NA PRIPREMAMA S KOPRIVNIČKIM PRVOLIGAŠEM

FOTO U ‘austrijskom raju’ sa slavenašima i Betis iz Seville, ovdje su bili Leipzig, Basel, čak i Liverpool

Susret u starim narodnim sportovima u Podravskim Sesvetama

FOTO Natjecali se u trcličanju, verižanju, vranićanju, nožićanju i sličnim sportovima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati