Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
STANJE ASFALTA BILO JE KATASTROFALNO

VIDEO Jedna od najgorih ulica u gradu dobiva novo ruho, kažu stanari da nije uređivana pola stoljeća

Ono što su stanari u koprivničkoj Ulici Vladimira Nazora, koja se nalazi u blizini samog centra grada, godinama zazivali, sad će napokon dobiti. Naime, sve je spremno za asfaltiranje prometnice u njihovoj ulici, koja je bila u katastrofalnom stanju. Usudimo se reći, možda i najgora u Koprivnici, uz Vinodolsku, o kojoj smo već pisali, a koja, također, uskoro dobiva novo ruho.

Žalili su se u Nazorovoj da je asfalt derutan, aglomeracijom dodatno uništen te da nema ni rubnike. Dodali su da je postojeći asfalt zadnji put uređivan daleke 1972. godine, dakle prije više od pola stoljeća. Njihovim mukama sad dolazi kraj, u što smo se uvjerili na licu mjesta, a isto nam je potvrdio i gradski pročelnik Mario Perković.

– Ulica se trenutno uređuje i priprema za asfaltiranje, a to su radovi vezani uz sustav aglomeracije. Dobit će kompletno novo ruho. Nismo dopustili da se samo rezovi od kanalizacije saniraju, već smo zahtijevali novi asfalt u punoj širini prometnice, jer tamo desetljećima nisu ništa radili po tom pitanju. Paralelno ćemo riješiti asfalt i u Ulici Krste Hegedušića, to je jedna manja slijepa ulica – poručio je Perković.

FOTO/VIDEO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas

jaka provjera pred put u austriju

FOTO Jelić Balta se raspucao protiv BiH viceprvaka, Zrinjski, ipak, ostao neporažen

MATURALNA VEČER

FOTO/VIDEO Maturanti zablistali u svečanim modnim izdanjima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati