Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
TU, MEĐU NAMA

VIDEO Suzana: Više od dvadeset godina čekam da asfaltiraju put

Već više od 20 godina Suzana Zadravec ne može riješiti problem s prilaznim putem do njezine kuće. Kuća se nalazi na Varaždinskoj cesti u Martijancu nedaleko od Ludbrega, dakle na državnoj prometnici. Kako se je vrlo blizu ceste, prilaz izravno s prometnice nije moguć jer bi to ugrožavalo sigurnost prometa pa je ulaz od prometnice do njezine kuće povezan neasfaltiranim putem.

– Prošla su već četiri načelnika i nikako da asfaltiraju ovaj put. Kada pada kiša uvijek moram po blatu dolaziti do svoje kuće – kazala je Suzana, koja je bila iznenađena kada su jednog jutra došli strojevi i radnici s namjerom da asfaltiraju put.

– Sada, nakon 20 godina čekanja, oni su došli asfaltirati put na način da će sva kišnica po asfaltu dolaziti do moje kuće. Put koji je ucrtan mnogo je širi nego onaj koji se koristi jer je netko uzurpirao javno dobro i pripojio sebi i sad se zbog toga puta s dobro uređenim bankinama ne može izgraditi, premalo je prostora. Ako se već ne može asfaltirati put na cijeloj širini, jer se na njemu nalazi nečija ograda, onda barem zahtijevam da se put asfaltira na način da se dobro urede bankine kako bi se izbjeglo da sva vode ide k meni – navela je Suzana, koja je tada odbila potpisati suglasnost za radove.

 S druge strane, načelnik Branimir Nađ naveo je da je Općina imala najbolje namjere riješiti ovaj problem, ali Suzana Zadravec blokirala je radove iz njemu neshvatljivih razloga.

– Imao sam najbolju volju da se ovaj problem riješi, ali tad sam vidio da sam instrumentaliziran u nečijoj svađi. Što se tiče pokušaja asfaltiranja, radi se o izrazito ravnom terenu i nikakva voda ne bi tekla prema zemljištu gospođe Zadravec. Dobre volje je bilo da se ovaj problem riješi, ali na ovakav način ne može – zaključio je Nađ.

FOTO/VIDEO Nikola Wolf

Tekst je napisan uz potporu Agencije za elektroničke medije temeljem Javnog natječaja 1/23 za raspodjelu sredstava Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija – profitnih pružatelja elektroničkih publikacija za 2023. godinu

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Graničar se ponovno posral na svoju decu?

Neprilagođena brzina

Vozač (30) quada teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira Forza dobro rasplesala Pitomaču

VEČER FOLKLORA U GOLI

FOTO Prekodravci uživali u tradicijskim pjesmama i plesovima

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Degustira se gorički paprikaš, kulturnjaci i sportaši promoviraju svoje aktivnosti

Već drugi dan su probali što su napravili

FOTO Prvašići iz Podravskih Sesveta na nastavi domaćinstva učili su kako kiseliti krastavce


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati