Vladavina je blizanaca: Lav ostvaruje želje, vodenjak dovodi poslove u red

Sunce je 21. svibnja ušlo u znak blizanaca. Ovo je moćno vrijeme za rad na izražavanju naših misli i osjećaja i sjajno je vrijeme da se okružimo dušama istomišljenika s kojima se možemo veseliti i stvarati. Na dubljim razinama, blizanci nam također pomažu da izgradimo most između našeg ljudskog ja i naše duše. Ako ste se trudili prihvatiti životne događaje ili stvoriti ravnotežu između bilo koje od ovih strana, možda ćete otkriti da sezona blizanaca donosi podršku i znanje potrebno za postizanje harmonije.

Energija blizanaca uvijek šalje nadahnute ideje i trenutke genijalnosti, stoga budite sigurni da vam je um čist kako bi se ova inspiracija lako djelovala. U sezoni blizanaca 2022., Merkur, vladajući planet blizanaca, bit će retrogradan. To može dovesti do toga da se osjećamo mentalno zamagljeni, pomalo zbunjeni ili nesigurni kako dalje. Možemo naići na propuste ili osjećaj da stvari jednostavno ne mogu ići kako treba! Retrogradni Merkur posebno tijekom sezone blizanaca može usporiti stvari i stvoriti osjećaj tromosti. Budite strpljivi, vjerujte protoku svemira i znajte da će se pravi odgovori otkriti s vremenom. Sezona blizanaca 2022. donosi i mlad mjesec 30. svibnja. Energije bi se u ovom trenutku trebale početi slagati, a mi bismo mogli početi osjećati malo više stabilnosti, posebno oko bilo kakvih transformacija koje su se dogodile. Super pun mjesec u strijelcu 14. lipnja također će nam osvijetliti stvari, pomažući nam da se suočimo licem u lice s dubljom i višom istinom. Kako se sezona blizanaca bliži kraju 20.-21. lipnja, doživjet ćemo solsticij, snažnu prekretnicu u godini koja bi trebala donijeti dobrodošli pomak u energijama.

Ovan

Možda vam je teško prestati kontrolirati stvari, ali u sezoni blizanaca postoje mnogi darovi koji se mogu dobiti učenjem otpuštanja, predavanja, sjedenja i slušanja. Kada zauzmemo ovaj stav, mogu se steći nove informacije, nova mudrost i novi uvidi. To je osobito istaknuto oko mladog mjeseca 30. svibnja. Ovaj mladi mjesec može donijeti neku novu mudrost ili znanje u vaš život koji može promijeniti način na koji ste pristupali stvarima. Čini se da mnogi mudri učitelji dolaze u vaš život, stoga ostanite otvoreni za poruke.

Bik

Možda vam je u posljednje vrijeme fokus na vašem zdravlju. Sezona blizanaca dobro je vrijeme da obratite pažnju na svoje tijelo i ono što mu je potrebno. Ako ste pretjerali s nezdravim načinom života, ovo je možda dobar trenutak da usporite stvari i povučete se. Alternativno, ako ste svoju rođendansku sezonu proveli puneći se i radeći na sebi, onda je ovo dobro vrijeme da zasjate svojim zrakama i izrazite svoje pravo ja! Možda ćete morati pronaći ravnotežu između ova dva stanja, ali energija blizanaca bit će vaš vodič. Mlad mjesec u blizancima 30. svibnja mogao bi donijeti sjajnu novu priliku za karijeru.

Blizanci

Krećete na još jedno putovanje oko sunca, a svemir će biti na vašoj strani. Ako vaš rođendan pada blizu mladog mjeseca 30. svibnja, ovo će za vas biti godina novih početaka. Alternativno, ako vaš rođendan pada blizu punog mjeseca 14. lipnja, ovo će za vas biti godina završetka. Budući da će Merkur, vaš vladajući planet, biti retrogradan veći dio sezone, bit će vam važno da se krećete polako i da budete strpljivi. Izbjegavajte žuriti naprijed, pretjerano komunicirati ili obećavati više nego što možete ispuniti.

Rak

U prvom dijelu sezone blizanaca možda ćete se morati oporaviti, povući i izgraditi svoje zalihe energije. Energije pomrčine bile su jake i budući da vama vlada mjesec, skloni ste ih osjećati više od većine. Ako vam se dogodi bilo kakva promjena ili transformacija, dajte si dovoljno prostora da integrirate sve što se dogodilo. Kako mladi mjesec dostiže vrhunac 30.svibnja, stvari će postati lakše i počet ćete osjećati kako energije pomrčine nestaju u pozadini. Ovaj mlad mjesec donijet će svježu novu energiju u vaš život i olakšati svaku težinu koju možda osjećate. Slušajte intuiciju.

Lav

Možda ste nedavno otkrili da trebate proći naprijed kroz neke izazovne situacije. Iako bi prvi dio sezone blizanaca mogao nastaviti ovaj trend, kako se bližimo lipnju, stvari će postati lakše i počet ćete primjećivati ​​nagrade za sav vaš trud. Imate snagu i hrabrost lava i vrlo je malo toga s čime se ne možete nositi. Samo morate paziti da ne dopustite vašem egu da se previše uključi. Pun Mjesec 14. lipnja pada u vatreni znak strijelca i obasjat će vaš život na prekrasan način! Očekujte nagrade ili nešto što će se ostvariti za vas pod ovim punim mjesecom.

Djevica

Možda ste se u posljednje vrijeme osjećali zbunjeno zbog ovog poglavlja svog života i pitali se kako dalje. U ranoj polovici sezone blizanaca ovaj osjećaj maglovite zbunjenosti može se nastaviti. Merkur, vaš vladajući planet je retrogradan i to bi moglo otežati stvari. Ako se mučite s lošom komunikacijom ili sporovima oko ugovora, budite strpljivi i znajte da će, kako budemo ulazili u lipanj, stvari postati lakše. Mlad mjesec u blizancima 30. svibnja mogao bi vam donijeti novu priliku za karijeru ili pomoći da ispunite svoj život većim osjećajem svrhe.

Vaga

Dolaskom mladog mjeseca 30. svibnja počet ćete se osjećati mnogo sigurnije u sve to i spremniji za početak ovog novog poglavlja. Dok se krećete ovim putem, potrebno je imati otvoren um. Ovo je vaša prilika da svoj um gurnete u nove dimenzije i upijete mudrost onih oko vas. Možda ćete se čak osjećati inspiriranim da pohađate kratki tečaj, naučite novu vještinu ili istražite određenu temu. Ostanite otvoreni za bilo koje inspiracije i intuitivne uvide.

Škorpion

Imali ste posebno težak period tijekom sezone pomrčina. Možda vam se život preokrenuo naglavačke ili ste se našli suočeni s puno promjena ili čak bolnim završetkom. Bez obzira na sve, sezona blizanaca nudi vam prijeko potreban odmor! Stvari će se srediti i lakše ćete se vratiti u svoje središte. Pun mjesec u strijelcu 14. lipnja može privesti kraju neki radni projekt, ali obećava novo poglavlje ili možda novu priliku koja proizlazi iz ovoga.

Strijelac

Blizanci počivaju nasuprot vama na horoskopskom kotaču, tako da je njegova energija uvijek nešto što ćete izbliza osjetiti. Sezona blizanaca će usmjeriti svjetla na vaše odnose, pomažući vam da produbite svoje veze ili možda postavite neke granice. Kako je Merkur u retrogradnom stanju, savjetuje se da pažljivo birate riječi i da idete polako. Ako morate potpisati bilo kakve ugovore, pročitajte ih triput i svakako postavite pitanja ako nešto nema smisla.

Jarac

Važno je da odvojite vrijeme za svoje prijatelje i obitelj. Imati smislene veze s drugima može biti hrana za dušu, stoga se pobrinite da to bude prioritet. Ako ste se osjećali izolirano ili usamljeno, možete iskoristiti energiju blizanaca da se pridružite zajednici ili klubu ili se izložite kada je u pitanju upoznavanje novih ljudi. Najveći uspjeh postići ćete pred kraj sezone blizanaca, stoga ne brinite ako odmah niste raspoloženi.

Vodenjak

Vrijeme je da dovedete svoje poslove u red. Od vas se traži da se organizirate, da riješite sve nepodmirene papire ili račune i da očistite svaki nered oko kuće.  Pun mjesec u strijelcu 14. lipnja mogao bi osvijetliti cilj na kojem ste radili. Možda ćete vidjeti da se rezultati tog cilja ili sna ostvaruju ili ćete jednostavno otkriti da to možete vidjeti i izraziti s većom jasnoćom.

Ribe

Energije pomrčine snažno su utjecale na vaš život, ali sezona blizanaca nudi malo odmora. Možda ste se suočili sa strahom ili ste otkrili da su vaši strahovi na neki način pokrenuti. Najbolji način da pobijedite svoje strahove je da se suočite s njima. Sezona blizanaca također je dobro vrijeme da razmislite o tome koji vas strahovi sputavaju i kako vas možda sprječavaju da živite život kakav uistinu želite. Mlad mjesec 30. svibnja može vam donijeti inspiraciju i omogućiti vam da se suočite licem u lice sa svim strahovima koji možda vrebaju u vašoj podsvijesti. (atma.hr)

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI