Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
OSIGURANO UKUPNO 74.000 EURA

Završila akcija “Doniramo i školske kuhinje renoviramo”, Podravka udvostručila prikupljeni iznos!

Završila je akcija Podravke i Vegete „Doniramo i školske kuhinje renoviramo“ tijekom koje je od prodaje svakog plavog pakiranja Vegete za donacije osnovnim školama izdvojeno 0,10 eura. Svoje prijave na natječaj za uređenje školskih kuhinja i blagovaonica poslalo je više od 150 škola iz svih dijelova Hrvatske.

Među pristiglim prijavama škola odabrano je njih deset među kojima su od 20. do 30. ožujka, svojim glasovima na web stranici građani imali priliku odabrati tri škole kojima će biti donirana sredstva prikupljena prodajom Vegeta plavog pakiranja.

Podravka je na kraju, kako bi pomogla uređenju većeg broja škola od planiranog, udvostručila iznos prikupljen posebnom prodajnom akcijom i odlučila pomoći uređenju školskih kuhinja i preostalih sedam škola koje su ušle u finale natječaja. Tako će Podravka i građani koji su sudjelovali u akciji kupnjom Vegeta plavog pakiranja zajedno donirati 74.000 eura za uređenje ukupno deset školskih kuhinja i blagovaonica. Od toga, tri će škole s najvećim brojem glasova podijeliti sredstva prikupljena prodajnom akcijom, ukupno 37.000 eura, dok će na preostale škole, njih sedam, u jednakim dijelovima biti podijeljen preostali iznos.

Dobra vijest je da se među preostalih 7 škola našla i Osnovna škola “Mihovil Pavlek Miškina” Đelekovec koja će tako dobiti skoro 5.300 eura za uređenje kad se iznos od 37.000 eura podijeli na jednake dijelove.

Osnovna škola “Mihovil Pavlek Miškina” Đelekovec

-Uvođenje besplatnih obroka u sve osnovne škole s pravom je naišlo na široku podršku. Podravka kao kompanija već godinama surađuje s mnogim školama na unapređenju školske prehrane, pa smo i sada ovom inicijativom željeli pomoći u osiguravanju uvjeta da besplatni obroci u što većem broju škola budu kvalitetni i hranjivi, poručila je Sanja Kelek, direktorica marketinga Poslovnog programa Kulinarstvo.

Tri škole, pobjednici nagradnog natječaja i 7 škola koje će podijeliti iznos od preostalih 37.000 eura, kao i ostale prijavljene škole možete vidjeti na ovom linku.

FOTO: PL/ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Naloženo je uništenje

U svježem voću iz Turske otkrivena kancerogena tvar

STRUČNO PREDAVANJE

FOTO Nikola Cik predstavio povijest đurđevačkih ulica i kvartova

ozlijeđena 22-godišnja putnica

Djevojka se autom zabila u stablo

NOVO MJESTO ZA KUPOVINU

Lidl će u Podravini graditi novu trgovinu

KONFERENCIJA KLUBA POSLOVNIH ŽENA ALFA

FOTO Poduzetnice raspravljale o svojim uspjesima u poslovnom svijetu

PROIZVODNJA KREĆE KRAJEM GODINE

FOTO/VIDEO Franičević: Naša čistilica s pogonom na vodik već sad je tražena diljem svijeta


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati