Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
"Močna gomilica" održava svoju tradiciju

“Znamo sve što se događa u gradu, a i široj okolici”

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

„Ekipa“ umirovljenika iz Koprivnice svakodnevno se u prijepodnevnim satima okuplja na središnjem gradskom trgu. Druženja im služe za raspravu o sportskim i političkim aktualnostima,  a od svoje tradicije ne odustaju. Za sebe vole reći i da su svojevrsni koprivnički google jer kad usputni prolaznici ne znaju gdje su točno lokacije na koje moraju doći, oni ih upute, a dobro su upoznati i s koprivničkim pikanterijama koje također znaju biti tema njihovih rasprava.

– Najviše volimo raspravljati o nogometu. Ipak je to najvažnija sporedna stvar na svijetu u koju se, naravno, svatko od nas najbolje razumije – kaže Ivan Knapić koji je svojevrsni glasnogovornik „ekipe“ koprivničkih umirovljenika.

Tijekom obnove trga, kažu nam veseli „dečki“, imali su privremenu lokaciju za druženja i to ispred gradske tržnice. Jedva su dočekali, ističe Ivan, da se vrate na staro mjesto. – Lijepo su nam obnovili trg pa su nam sad i druženja ugodnija. Još dok dođe ljepše vrijeme neće nas biti doma do ručka. Sad se motamo oko solarnog drva pa nas oni koji nas poznaju zezaju da se i mi pokušavamo „napuniti“, a mi im uzvraćamo da za takvo nešto nemamo potreban kabel  – kaže Ivan Knapić.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

VJEŽBA U PRUGOVCU

FOTO Vatrogasci pokazali spremnost za intervencije

PROŠTENJE

FOTO Prugovčani slave blagdan svete Margarete

U ORGANIZACIJI ŽUPA KALINOVAC I BUDROVAC

FOTO Mladi se družili uz kateheze, ples i igre


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati