Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
76. po redu

DVD Podravka održalo godišnju skupštinu, izabrano novo vodstvo

DVD u gospodarstvu Podravka, jedno od tri ‘industrijska’ vatrogasna društva u sastavu Vatrogasne zajednice grada Koprivnice, održalo je 76. godišnju skupštinu na kojoj su izabrali novo vodstvo, tako da će od sada društvo voditi novi predsjednik Dalibor Kezele te dosadašnji zapovjednik Mario Jadan. Iz izvješća o radu za 2022. godinu, članovi DVD-a Podravka izdvojili su posebnu pažnju koju posvećuju obuci zaposlenika Grupe Podravka u vezi metoda gašenja požara i upoznavanja s potencijalnim opasnostima pa su tako lani osposobili 120 zaposlenika. Podravkin odjel zaštite od požara zajedno s djelatnicima JVP-a grada Koprivnice svakodnevno preventivno djeluju u svim objektima Podravke, a DVD u gospodarstvu Podravka pruža podršku protupožarnoj sigurnosti. Sudjelovali su i u vježbama evakuacije i spašavanja te su nabavili opremu potrebnu za rad.

I ove godine radit će na protupožarnoj preventivi u sklopu Grupe Podravka te će upisivati nove članove, slati ih na osposobljavanja i usavršavanja te surađivati s drugim DVD-ima u svim aktivnostima gradske Vatrogasne zajednice. Također, u planu im je okupiti natjecateljsku ekipu s kojom će sudjelovati na natjecanjima koja predstoje u ovoj godini.

Novi predsjednik Dalibor Kezele kazao je kako su s intenzivnijim radom već krenuli te zahvalio svim članovima, posebno veteranima, koji su u ovih 76 godina puno toga učinili za DVD u gospodarstvu Podravka.

FOTO: VZG Koprivnica

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

U krvi imao 1,92 promila

Pijani muškarac (44) u Koprivnici pao s električnog romobila i zadobio teške tjelesne ozljede

IZLET

FOTO Virovski umirovljenici hodočastili u Mariju Bistricu

lokalni nogomet

FOTO Močile druge, Borac pao u Virju, Herešinu ‘prvi set’, Križevčani kiksali i ostali bez naslova

iskustvo pacijenta

Milka (70): “Popiknem se kad me tlak ošine pa ljudi misle da se baba napila!”

za svakog je bilo ponešto u Legradu

FOTO Legrađani se družili na sajmu udruga, slijedi bogat sadržaj uz proslavu dana općine

OLIMPIJADA DJEČJIH VRTIĆA U ĐURĐEVCU

FOTO/VIDEO Mališani iz Đurđevca najbolji, Novigracima nagrada za fair play


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati