Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
76. po redu

DVD Podravka održalo godišnju skupštinu, izabrano novo vodstvo

DVD u gospodarstvu Podravka, jedno od tri ‘industrijska’ vatrogasna društva u sastavu Vatrogasne zajednice grada Koprivnice, održalo je 76. godišnju skupštinu na kojoj su izabrali novo vodstvo, tako da će od sada društvo voditi novi predsjednik Dalibor Kezele te dosadašnji zapovjednik Mario Jadan. Iz izvješća o radu za 2022. godinu, članovi DVD-a Podravka izdvojili su posebnu pažnju koju posvećuju obuci zaposlenika Grupe Podravka u vezi metoda gašenja požara i upoznavanja s potencijalnim opasnostima pa su tako lani osposobili 120 zaposlenika. Podravkin odjel zaštite od požara zajedno s djelatnicima JVP-a grada Koprivnice svakodnevno preventivno djeluju u svim objektima Podravke, a DVD u gospodarstvu Podravka pruža podršku protupožarnoj sigurnosti. Sudjelovali su i u vježbama evakuacije i spašavanja te su nabavili opremu potrebnu za rad.

I ove godine radit će na protupožarnoj preventivi u sklopu Grupe Podravka te će upisivati nove članove, slati ih na osposobljavanja i usavršavanja te surađivati s drugim DVD-ima u svim aktivnostima gradske Vatrogasne zajednice. Također, u planu im je okupiti natjecateljsku ekipu s kojom će sudjelovati na natjecanjima koja predstoje u ovoj godini.

Novi predsjednik Dalibor Kezele kazao je kako su s intenzivnijim radom već krenuli te zahvalio svim članovima, posebno veteranima, koji su u ovih 76 godina puno toga učinili za DVD u gospodarstvu Podravka.

FOTO: VZG Koprivnica

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

"ZA SEDMI SAM ROĐENDAN UMJESTO IGRAČAKA DOBIO DVA ŽENSKA JANJETA"

VIDEO: Tomo Kišiček, najbolji uzgajivač romanovskih ovaca u Hrvatskoj otkriva kako je sve počelo

STRAŠAN ZLOČIN U CENTRU GRADA ŠOKIRAO KOPRIVNIČANCE

FOTO Osumnjičeni za razbojništvo u pritvoru, vlasnika ljekarne oštetili za 30 tisuća eura

DETALJI SUDARA U ĐURĐEVCU

FOTO Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći, jedna teško

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Težak sudar, dvije osobe prevezene u bolnicu

novo raskrižje stvara brojne probleme

FOTO “Živimo u opasnosti, ne možemo u svoje dvorište!”

IZGRAĐEN S VELIKIM MANAMA

FOTO Novi je most opasan za promet, posebice za bicikliste i pješake

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI