Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
POSLA IMA

Hrvatska pošta u potrazi je za više od 150 radnika! Prosječna plaća oko 1000 eura neto

Hrvatska pošta u potrazi je za više od 150 radnika diljem Hrvatske. Natječaji su raspisani na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), a traže operatere, poštare, dostavljače, vozače i čistačice.

Što se operatera tiče, traže ih oko 20 diljem Hrvatske od čega jednog operatera za rad u Koprivnici. Zapošljavaju na neodređeno, radno iskustvo nije važno, a dovoljna je završena srednja škola. Najviše se traži poštara, njih više od 100, od čega 4 poštara/poštarice za opću dostavu u Križevcima i jedan poštar/poštarica u Ludbregu. Za kandidate je dovoljno da imaju završenu osnovnu školu, a radno iskustvo nije potrebno imati. Dostavljača se traži preko 20, a raspisan je i natječaj za 4 čistačice i dva vozača.

Prema podacima za 2022. godinu, prosječna neto plaća radnika Hrvatske pošte iznosila je 925 eura, no ove je godine dogovoreno povećanje plaća od 25 posto. S 1. srpnjem plaće su rasle 10 posto, uz porast naknada za prijevoz i prehranu, a u studenom ove godine plaće će porasti za 7,5 posto, a za isto toliko još i od ožujka iduće godine.

FOTO Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

prometne nesreća s oziljeđeno osobom

Pijan bez vozačke zabio se u automobil, koji je sletio s ceste, ozlijeđen putnik

Songkillersi rasplesali ljubitelje dobre glazbe

VIDEO Koprivničanci se njišu u ritmu funka

PRVA UTAKMICA IKAD S ARAPIMA

FOTO Druga pobjeda u tri dana, Štrkalj srušio Arape iz prvog dodira s loptom na utakmici


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati