Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Petica za transparentnost proračuna

Općina Molve i ove godine na samom vrhu

Općina Molve je i ove godine potvrdila status odlikaša i dobila najvišu moguću ocjenu -peticu Instituta za javne financije, čime nastavlja dosadašnje transparentno prikazivanje javnih financija proračuna Općine. Priznanje za transparentnost općinskog proračuna Općine Molve zaprimio je Općinski načelnik Zdravko Ivančan dana 11. srpnja 2023.god.

To je izvrstan pokazatelj  kvalitetnog i profesionalnog rada lokalne samouprave, a podrazumijeva potpune, točne, pravovremene i razumljive informacije o proračunu. Objavljivanjem rezultata Institut za javne financije želi ukazati na važnost proračunske transparentnosti kojom se poboljšava komunikacija i povjerenje građana u lokalne vlasti, ali i potiče odgovornost lokalnih vlasti.

Općina Molve će nastaviti svoj angažman u održavanju visokih standarda transparentnosti i biti primjer drugim lokalnim jedinicama u Hrvatskoj.

FOTO Arhiva PL

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

STRUČNJAKINJA CROATIA POLIKLINIKE U KOPRIVNICI

Evo što sve trebate znati ako planirate trudnoću

SUPER VIJESTI IZ FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST

Frekventna gradska ulica nakon rotora dobiva i dugo očekivanu pješačko-biciklističku stazu

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA ODRADILA DRUGO ZASJEDANJE

Ravnatelji zdravstvenih ustanova predstavili poslovanja, podržani bez puno pitanja


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati