Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ovan će se dobro snaći i bez novca, jarac će se posvađati zbog besparice

Ovan

Ovan je jedan od onih znakova koji ili ima novca ili su mu džepovi prazni – ne postoji zlatna sredina. U kolovozu ovan će se suočiti s financijskim gubitkom. Ali ova okolnost ne žalosti vatreni znak, on uvijek zna opcije i izlaze. Ovan nadoknađuje nedostatak sredstava bogatim i aktivnim životom, koji ne zahtijeva posebne troškove. Umjesto kina – zalasci i izlasci sunca na otvorenom, skupe restorane zamijenit će ručak u parku sa srodnom dušom. Zahvaljujući optimističnom stavu, ovan će moći bezbolno preživjeti stagnirajući period.

Bik

Financijski horoskop za kolovoz savjetuje biku da preispita troškove. Navikli ste na udobnosti i blagostanje, hedonist ste i uživate kada ste okruženi lijepim stvarima. Ali u bliskoj budućnosti ovi će troškovi biti nelogični. Pametnije je razmisliti o opcijama za ulaganje i štednju. Samo tako ćete moći zauzeti stabilniji financijski položaj.

Blizanci

Blizanci se mogu pohvaliti svojim položajem: u usporedbi s ostalima, on radi stvari precizno. Ovaj znak je pod energijom Merkura – na pragu je velikih poslova i poslovnih prijedloga koji će donijeti impresivne sume u drugoj polovici kolovoza. Ali to nije razlog da se živi na visokoj nozi: zbog povećane potrošnje na zabavu, do kraja ljeta pojavit će se praznina u budžetu blizanaca.

Rak

Poželjno je da se rak fokusira na nekretnine, financijski horoskop za kolovoz uvjerava da će sada to postati njegov izvor prihoda ili prilika za uštedu. Ako posjedujete stambenu nekretninu, možda ćete željeti razmisliti o iznajmljivanju ili prodaji. Trebali bi smanjiti potrošnju na svoj dom i ne planirati velike kupovine kao što su kućni aparati ili namještaj.

Lav

Poslovni horoskop savjetuje lavu da ne riskira! Odložite sumnjive poslove i poslove do jeseni ili izaberite pouzdanije partnere. Nemojte da vas zavaraju obećanja o velikom i brzom novcu, jer postoji rizik da postanete žrtva prijevare i izgubite višestruko više. Vaša taktika za kolovoz je proračun i planiranje. To je ono što će vam omogućiti da opstanete u teškim ekonomskim uvjetima i čak povećate obrt sredstava. Nema potrebe da štedite na sebi jer lista troškova nije tako impresivna kao što može izgledati.

Djevica

Financijski horoskop za kolovoz potiče djevicu na naporan rad. Efikasnost i požrtvovnost donijet će rezultate, a ovaj zemljani znak moći će riješiti dugogodišnje probleme koji su se gomilali kao gruda snijega. Ne odbijajte ni vanjsku pomoć: rođaci ili investitori ponudit će materijalno pokroviteljstvo, što će biti dobrodošlo. Ne postoji zabrana za velike kupovine, ali pokušajte temeljito pristupiti svakoj kupovini – proučite karakteristike i svojstva proizvoda, kako se kasnije ne biste razočarali u novi proizvod.

Vaga

Kolovoz će biti izazovan period u materijalnom smislu za vage. Početkom mjeseca dočekat će je dugovi i kašnjenja po kreditima koje ne može sama pokriti. Spas za šarmantnu i karizmatičnu Vagu bit će pomoć partnera. Tražite pomoć kada vam je potrebna, ali idući put pažljivije planirajte financije.

Škorpion

Dok su drugi zabrinuti zbog nedostatka sredstava i izmučeni anksioznošću u vrijeme krize, škorpion ima dobre šanse. Zna da svaki problem nosi velike mogućnosti ako se posao obavi ispravno. Financijski horoskop za kolovoz podržava ovaj pristup i obećava povećanje sredstava. Najviše ćete sredstava uložiti u obitelj – ne štedite na ugodnim iznenađenjima za svoje dijete ili večeri u restoranu za cijelu obitelj.

Strijelac

Strijelcima se savjetuje da kontroliraju svoje troškove. Pretjerana impulzivnost i rizičnost u kolovozu ne samo da ne obećava profit, već i ističe probleme. Jupiter utječe na neuspjeli projekt i propuste, što će negativno utjecati ne samo na financijsku situaciju strijelca, već i na imidž.

Jarac

U kolovozu jarac riskira narušavanje prijateljskih odnosa uslijed problema s novcem. Moguće je da neki dugovi neće biti vraćeni, kao i da ćete odbiti pozajmicu. Pokušajte pronaći balans i sve pokušajte riješiti komunikacijom. U ovom periodu najviše izazova donose konflikti oko novca.

Vodenjak

U trenutnoj situaciji, vodenjak se osjeća prilično samouvjereno. Trošite na neke sitnice koje vas čine sretnim – jutarnju kavu, kozmetiku, male rituale… Uživate u ovome, ali ste napravili dobar plan troškova i znate gdje vam novac odlazi. Ovo vam donosi sjajan balans između uživanja i uštede.

Ribe Financijski horoskop za kolovoz savjetuje ribama da ovog mjeseca odustanu od velikih ulaganja i troškova. Ovaj vodeni znak prije početka jeseni shvatit će koliko je novca rasuo, a mogao je drugačije postupiti. Opuštajte se u prirodi kada ste pod stresom. Nervoza ništa ne može riješiti. (sensa.mondo)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Nedaleko od njegove rodne kuće

FOTO Trafostanica na Peskima dobila mural generala Markača

FESTIVAL TRADICIJSKIH KOLAČA

FOTO Završena još jedna uspješna Virovska prkačijada

VIROVSKA PRKAČIJADA

FOTO Folkloraši i Dangube rasplesali Virovce i njihove goste

FESTIVAL TRADICIJSKIH KOLAČA

FOTO/VIDEO Svečano otvorena Virovska prkačijada

VIROVSKA PRKAČIJADA

FOTO/VIDEO Uživali u degustaciji slastica, talijanske tjestenine i koktela

PODRAVINA U STIHOVIMA

FOTO Školarci napisali, recitirali i pjevali pjesme o svom zavičaju


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati