Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
NOVINSKI ČLANAK PRIJE 17 GODINA SPOJIO DAVORKU I SINIŠU

VIDEO Davorka: “Podravski list odveo me do ljubavi mog života!”

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Davorka Požgaj ni u najluđim snovima nije mogla zamisliti da će je njena životna priča, koju je Podravski list objavio prije 17 godina, odvesti do, kako se sad pokazalo, ljubavi njenog života. Vapaj za pomoć za podizanje njene djece na noge bio je povod da joj se obrati Siniša Habijanec iz đurđevačkog prigradskog naselja Suha Katalena, a kako mu je na „prvu” zapela za oko, bio je odlučan da osvoji njeno srce. I to mu je uspjelo pa sad njih dvoje već 17 godina zajedno uživaju u svakom danu i imaju dvije kćeri, Hanu i Almu. Proslava 50. rođendana Siniše i 16. rođendana kćeri Hane bila je prilika za veliku feštu na koju su pozvali čak 130 gostiju, a još jednom su se i prisjetili kako se zapravo „rodila” njihova ljubav.

– Bila sam stjerana u kut i odlučila sam zatražiti pomoć dobrih ljudi preko Podravskog lista. Nije bilo lako iznijeti svoju životnu priču, ali eto, isplatilo se jer da nisam otvorila svoju dušu, ne bi se u mom životu pojavio Siniša. Sudbina je odradila svoje, preko Podravskog lista spojila me sa Sinišom i pokazala da ipak postoji moja srodna duša – priča nam Davorka. Siniša kaže kako je prvi put i to sasvim slučajno čitao Podravski list, i to baš broj u kojem je objavljena Davorkina životna priča.

– Čekao sam pregled kod liječnika u Domu zdravlja u Kloštru Podravskom i netko je na sjedalu pokraj mene ostavio novine. Uzeo sam ih i na naslovnici vidio Davorku. Pročitao sam članak i kako je bila samohrana majka dvoje djece, Josipa i Petre, odlučio sam joj se javiti. Malo pomalo smo se dopisivali, jedno drugom pjevali na telefon i nakon mjesec dana imali smo prvi spoj – priča nam Siniša. Otad je, dodaje on, krenula njihova sretna strana života. Iza njih je prelijepih 17 godina, a vjeruju da je pred njima još puno sretnih trenutaka.

– Članak u novinama odveo me do ljubavi mog života i s ponosom čuvamo taj broj Podravskog lista – ističe Siniša. Sva djeca, kao i članovi najuže obitelji Siniše i Davorke, odlučili su ih iznenaditi posebnim poklonom.

– Prikupili smo novac za njihov medeni mjesec koji će eto biti sa zakašnjenjem od 17 godina, ali nikad nije kasno za lijepe stvari. Oni su prodali zaručničko prstenje dok je nas trebalo podići na noge i uvijek su se odricali svega kako nama ne bi ništa nedostajalo. Sad smo ih odlučili razveseliti i podariti im nekoliko dana uživanja u odmoru i kupanju – kaže Petra, Davorkina kćer iz prvog braka.

FOTO/VIDEO Dinko Borozan

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

JEZIV SLUČAJ NASILJA U OBITELJI

Nezaposleni nasilnik (23) iz okolice Križevaca vukao baku za uši jer mu ne da novac

investicija vrijedna 67 tisuća eura

FOTO Kozarevac dobiva novi kružni tok u središtu naselja

UMIROVLJENI BRANITELJ NAJVEĆI JE PROIZVOĐAČ TREŠANJA U KRIŽEVAČKOM KRAJU

VIDEO Dragutin ima čak tisuću stabala trešanja. Mraz mu je ove godine uništio dvije trećine prinosa

ISPRAVLJENA NELOGLIČNOST ZA PODRAVSKOJ MAGISTRALI

FOTO Stjepan: “Zahvaljujući Podravskom, izmijestili su znakove s nogostupa”

OPĆINA FERDINANDOVAC PROSLAVILA DAN OPĆINE

FOTO/VIDEO Maletić: Više od 30 mladih obitelji zadržali smo u Ferdinandovcu, a otvorili smo i novu odgojnu skupinu u vrtiću

LOŠE PROLJETNE IGRE ZNAČAJNO UTJECALE NA PREMIJE OD TV PRAVA

Slaven u drugom dijelu sezone ostao bez gotovo 200 tisuća eura


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati