Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
RUPETINA U HEBRANGOVOJ OPASNA JE ZA VOZAČE

FOTO Luka: “Išao sam na posao i nasjeo. Nastradala je guma, ali i felga”

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Na radove i rupe po gradu već smo navikli, no neke od njih su tolike da mještanima konstantno zadaju glavobolje. Jedna takva nalazi se u Ulici Andrije Hebranga, nedaleko od križanja s Vinodolskom ulicom. Općenito gledano, cijelo to križanje je prerovano, puno pukotina i izrezanog asfalta, no spomenuta graba, koja se nalazi nekoliko metara iznad ležećeg policajca, uistinu je vrlo opasna za vozače. To najbolje zna Luka iz obližnje Ulice Tina Ujevića, koji je na spomenutom mjestu nedavno probušio gumu i oštetio felgu na autu.

– Ogromna je graba, baš sam nasjeo. To je bilo prije otprilike mjesec dana. Išao sam ujutro na posao, morao sam se mimoići s autom iz drugog smjera i direktno sam prošao po grabi. Odmah sam čuo da je puklo, izašao iz auta i imao što vidjeti. Ne samo da je guma nastradala, već i felga. Inače uvijek taj dio ulice vozim po lijevoj strani ceste, jer je stanje puno bolje nego na desnoj, ali ovaj put nisam imao izbora. Inače, ta graba dugo stoji, a nitko ne reagira – poručio je Luka, koji kaže da štetu nikome nije prijavljivao, iako graba sigurno ne bi smjela biti u takvom stanju. Slaže se s tim i njegova majka Katica, koja je problem i prijavila našoj redakciji.

– Vrlo je nezgodno, jer se radi o spustu, ljudi brzo dođu i eto ti vraga. Mislim, ima na tom križanju više rupa, susjedi zatrpaju toliko da se može normalno prolaziti, ali ova je strašna. Duboka i vrlo oštra, teško se vidi, a to je najgore. Sin je to najbolje osjetio, a vrlo opasna može biti i za bicikliste. Da nalete na nju, grdo bi se proveli. Štoviše, čula sam da je prije nekoliko dana jedan gospodin imao nezgodu na biciklu. Oko rupe je šoder i proklizio je. Zato se nadam da će nadležne službe što prije reagirati i to posložiti prije nego netko ozbiljno nastrada – poslala je poruku nadležnima Katica. Baš kao i gotovo sve rupe koje se trenutno nalaze po gradu, i ova je povezana s radovima u sklopu aglomeracije. Rekli su nam to na Zrinskom trgu kada smo im prenijeli problem s kojim se „bore“ mještani u Hebrangovoj ulici.

– Poslat ćemo dečke iz Kominga ovih dana da pogledaju i zakrpaju ako je rupa uistinu tako velika i opasna. Ispričavamo se onima koji imaju neugodnosti, ali tražimo još malo strpljenja, jer sve što je vezano uz aglomeraciju mora biti riješeno do kraja šestog mjeseca – odgovorio nam je pročelnik Tomislav Golubić. Sukladno tome, uskoro bi i rupa u Hebrangovoj trebala dobiti svoju zakrpu.

FOTO Nikola Wolf

Moglo bi vas zanimati…

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTERESA ZA KUPNJU ČRNE GORE NEMA

Hrvatske šume smanjile cijenu, ali uzalud. Kultni restoran ponovno ide u zakup

ĐURĐEVAČKI VIJEĆNICI ODLUČILI

Plaće djelatnicima gradske uprave idu gore, onima s visokom stručnom spremom i za 20 posto

VAŽNA OBAVIJEST TRGOVAČKOG LANCA

Konzum iz prodaje povlači suhomesnati proizvod poznate kompanije. Svim će kupcima biti vraćen novac

Nema napretka u pregovorima oko povećanja plaća, i sindikat i osnivač čvrsti u stavovima

Mirenje propalo, odluka o štrajku u križevačkom vrtiću odgođena za petak

DRUŽENJEM U ŠTAGLJU TRI IGRAČICE OPROSTILE SE OD PODRAVKE

Larissa Kalaus odlazi u Mađarsku, Lea Franušić u jaku rumunjsku ligu

PALETA "TLAKAVACA" PALA S TERETNOG VOZILA

VIDEO Betonski opločnici rasuli se po državnoj cesti, policija regulira promet


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati